Hotel Rossmann

hotel_rossmann_beautyjunkie_2.JPGNem tudom ti hogy vagytok vele, de én a fél életemet le tudnám élni puha otthoni cuccokban és köntösben. Imádom őket, és ilyenkor télen különösen jól esik bekuckózni esténként mondjuk egy jó kis sorozat társaságában. De a hideg reggeleken is biztosan köntösben szürcsölöm még el az első kávémat. 🙂 Éppen ezért nagyon tetszik, a Rossmann új hűségakciója, mert nem csak magamnak, de akár még karácsonyi ajándéknak is kiváló darabokat lehet beszerezni töredék áron. 

Miről szól pontosan az akció?

Egészen karácsonyig lehet gyűjteni a vásárlás után járó matricákat (minden 2000 Ft után jár egy matrica), amelyek segítségével prémium köntösöket, puha papucsokat és fürdőlepedőket vásárolhatunk jelentős kedvezménnyel. Nagyon jó minőségűek valóban, és bátran ajánlom őket nektek is!

A matrica beváltók – egy online kuponkód feltöltésével – részt vehetnek a nyereményjátékban is: hetente egy-egy wellness utazást és az akcióvégén egy egyhetes, a francia Alpokban eltöltött luxuspihenést is kisorsolnak.

A pontos részleteket megtaláljátok ezen az oldalon: http://hotelrossmann.hu/

Ha ti is szeretitek az otthoni wellness érzést, és szívesen ajándékoznátok ilyesmit karácsonyra is, akkor feltétlenül használjátok ki az akciót! 🙂 

hotel_rossmann_beautyjunkie_1.JPGBeteszem ide a kampányvideót is, mert szerintem nagyon jó lett! Kicsit az egyik kedvenc filmemre, a Grand Budapest Hotelre emlékeztet 🙂 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .