OUTFIT – New sunglasses

edeloptics_burberry_sunglasses_beautyjunkie_4_2.jpgSzerencsére novemberben még volt néhány enyhébb, kifejezetten őszies napunk, amikor még nem hatolt csontig a hideg szél.. Ezeken a napokon előszeretettel hordtam ezt a szettet, mert minden benne van, amit ilyenkor imádok. 🙂 Ballon, kötött pulcsi, farmer, csizma, egy szép táska és az új kedvenc napszemüvegem.

A legtöbb darab szerepelt már a blogon korábban is, a napszemüveget viszont csak instagram sztoriban mutattam nektek egy kis mini unboxing keretein belül. 

Nagyon vágytam egy ilyen klasszikus pilóta fazonra, de mindig úgy éreztem, hogy nekem a Ray Ban szemcsik szomorú bulldog fejet varázsolnak, mert túlságosan „lelóg” az alja az arcomra. A kutatómunkám eredményeként rátaláltam erre a Burberry szemüvegre, és azonnal megtetszett. Ahogy látom az Edel Optics oldalán most még jobb áron kapható, mint amikor én rendeltem, szóval érdemes csekkolni, ha ti is kerestek ilyet.

Magáról a webshopról is mesélek kicsit, mert tudom, hogy nem mindenki szeret online vásárolni még mindig és jól jön a vélemény a megbízható oldalakról. Abszolút ajánlom mindenkinek, mert alapvetően egy német webáruházról van szó, de magyarul is elérhető az oldal, szóval tuti nem fog senki elveszni a nyelvismeret hiányában. Minden termék eredeti, viszont nagyon sok akciójuk van, amikor jóval bolti ár alatt lehet megkapni bizonyos darabokat. A szállítással is minden rendben volt, néhány napon belül megérkezett a csomag, sérülésmentesen, minden szépen becsomagolva, ráadásul mindez ingyenes volt. Karácsonyi ajándéknak sem rossz lelőhely egyébként. 🙂 
edeloptics_burberry_sunglasses_beautyjunkie_1_2.jpgedeloptics_burberry_sunglasses_beautyjunkie_2_2.jpgA ballonkabátok a szerelmeim, erről nem nagyon szeretnék többet mondani, úgyis eleget hangoztatom szerintem. 😀 Egy kötött pulcsival és alatta egy pólóval mondjuk, simán elviselem olyan 5 fokig. Ha szeles idő van, akkor még egy jó nagy sállal kiegészítem és tökéletes. Én inkább a lábamon fázom egyébként, szóval viszonylag hamar elkezdek vastag zoknikat hordani és korán előkerültek a csizmák is. edeloptics_burberry_sunglasses_beautyjunkie_3_2.jpgedeloptics_burberry_sunglasses_beautyjunkie_5_2.jpg

Burberry sunglasses
ZARA trench coat
Mango sweater
H&M jeans
Gucci bag
Max & Co boots

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .