Hírek és újdonságok az oldalon

untitled_design_1.pngNagyon sok mindenen dolgozom mostanában, és alig várom, hogy mindent megmutassak nektek is, de most első körben néhány aktuális újdonságra szeretném felhívni a figyelmeteket!

– LOGO –

Lehet, hogy már láttátok, de megújult a fejléc. Nagyon szerettem az egyszerű írást is, de úgy éreztem, hogy kell valami kis plusz, szóval megszületett ez az új design, amit egyszerűen imádok. 🙂 Úgy gondolom, hogy illik hozzám is és a bloghoz is, és bízom benne, hogy nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem. 

– Beauty Junkie Forum –

A másik izgalmas hír, hogy tegnap megszületett a Beauty Junkie Forum. Nem olyan régen a facebookon feltettem egy kérdést, hogy lenne-e kedvetek egy kis blog sale-hez, és elkezdtem agyalni, hogy hogyan lehetne a lehető legjobban lebonyolítani. Végül oda lyukadtam ki, hogy szükség van egy helyre, ahol nyugodtan lehet kommunikálni és ahová fel tudom én is tenni bizonyos időközönként a cuccaimat. Több opciót végigrágva a facebook csoport mellett döntöttem, és reményeim szerint egy klassz kis csapatot fogunk összehozni, ami a későbbiekben a blog sale-en kívül is hasznos lesz. Szeretnék mindenféle egyedi tartalmat és infókat megosztani veletek ott, és sokkal könnyebbé, személyesebbé is teszi a kommunikációt. A csoport egyébként zárt, ha ez valakinek fontos infó lenne.

Szóval, ha van kedvetek csatlakozni, akkor mindenképpen gyertek és beszélgessünk! 🙂 

beautyjunkieforum.jpg

– INSTA STORY – 

Nagyon szerettem a snapchatet, de az instagram újítása után átszoktam az insta story-ra. Legtöbbször unboxing vagy mesélős videókat szoktam oda feltölteni, megmutatom merre járok éppen.. kvázi napi vlognak is tekinthetjük. 🙂 Ha van kedvetek bekukkantani picit a mindennapokba és vágytok egy kis plusz tartalomra, akkor feltétlenül kövessetek be a @beautyjunkie_hu felhasználó néven. 

– YOUTUBE –

Nagyon megszerettem a videózást, ezért sokkal nagyobb hangsúlyt fogok erre fektetni, mint eddig. Rengeteg izgalmas dologgal készülök nektek a csatornámon, elég hosszú listám van a tervekkel,  szóval ha nem szeretnétek lemaradni, akkor kövessetek be még most! 🙂 ITT meg is tehetitek. 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .