INECTO Naturals hajápolók & felhívás

inecto_hair_care_beautyjunkie_beautyblog_1.JPGEmlékeztek még a posztra, amiben az Inecto Naturals kézkrémről írtam nektek? Akkoriban kezdtem ismerkedni a márkával és azóta azt kell mondjam igencsak a szívemhez nőtt néhány termékük. Például a kézkrém után rögtön a testápolót is elkezdtem használni, és mivel csupa jó tapasztalatom volt azzal is, kipróbáltam a hajápolási vonalat is.

Nem kellett csalódnom ezúttal sem, abszolút beváltották minden hozzájuk fűzött reményemet. A teljes családot együtt kezdtem el használni, hogy biztos lehessek benne, hogy ennek köszönhető az eredmény. 

A kókusz mániámmal talán nem meglepő, hogy most is a kókuszos mellett döntöttem, de lassan ki fogom próbálni az argánolajos verziót is. Különösen a hajra való termékekben izgat az argánolaj, mert régebben használtam ilyesmiket és nagyon jó hatással volt a hajamra. De egyelőre térjünk vissza a kókuszra. 🙂 

I-S-T-E-N-I ez az illat! Annyira szeretem, minden alkalommal mikor kinyitom a flakont és megérzem ezt a természetes, finom, visszafogott kókusz illatot, akkor egy kicsit azért elgondolkodom, hogy mi történne, ha megkóstolnám.. 😀 Viccen kívül, pontosan ezt a fajta kókusz illatot szeretem, szóval nálam ez telitalálat. 

A hatása is remek, fényes, puha, könnyen fésülhető tőle a hajam, és nem is lapul le túl hamar. A kedvencem egyértelműen az olaj lett, de talán ez sem meglepő, mert nagyon szeretem a hajamat különféle olajokkal ápolni. Hajmosás után nedves hajvégekre, hajszárítás után száraz hajvégekre, és hajmosás előtti éjszakára pedig a teljes hajhosszra szoktam feltenni. Szerintem abszolút felveszi a versenyt a drágább hajápolókkal is. 

inecto_hair_care_beautyjunkie_beautyblog_2.JPG

Egy újabb akciójukra szeretném még felhívni a figyelmeteket, ugyanis a vásárlásotokkal most ismét segíthettek is és szuper nyeremények is várnak rátok! 🙂

Az Inecto Naturals Magyarország kiemelten fontosnak tartja az állatok jólétét, így egy két hónapos kampány keretében együttműködve az Alapítvány a Budapesti Állatkertért civil szervezettel gyűjtést kezdeményez!

Mindenki, aki 2016. október 1. és november 30. között legalább 2 db Inecto Naturals terméket vásárol bármelyik magyarországi dm, Rossmann, Tesco, Auchan üzletben (vagy rendel a www.takemeshop.hu webshopból) és regisztrál nevével, e-mail címével és a vásárlást igazoló nyugta AP kódjával a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon automatikusan 150 Ft-tal támogatja ezt a nemes ügyet, ráadásul értékes nyeremények várnak rá!

A játék fődíja egy 8 hüvelykes Lenovo Yoga Tab 3, amely a táblagépek használatának teljesen új dimenzióját nyújtja. A hihetetlen multimédiás élményen és az extra hosszú, akár 18 órás akkumulátor-üzemidőn túl, a Yoga Tab 3 leginnovatívabb tulajdonsága a 180 fokban forgatható kamera, amellyel jobb fotókat és szelfiket készíthetünk, vagy növelhetjük a Skype beszélgetéseink minőségét.

Egy másik szerencsés játékos eltölthet másodmagával 3 nap/2 éjszakát a festői Hotel Vécsecity**** kastélyszállóban, ahol számtalan program és pihenési lehetőség vár minden kedves vendéget. Maga a kastélyhotel is páratlan élményeket nyújt, és a szórakozási, pihenési lehetőségek tárháza is igen széles.

Ha régóta álmodozol egy olyan hajegyenesítőről, amely egész napon át tartó frizurát biztosít. akkor a Remington PROluxe hajsimítónak biztos örülnél! Az intelligens OPTIheat technológiának köszönhetően szupertartós frizurákat kreálhatunk; a végeredmény pedig varázslatosan gyönyörű, egészséges haj!

Az alábbi nyereményeken kívül még gazdáit keresi 10 db két főre szóló belépő a Budapesti Állatkertbe és 5 db 10 000 Ft értékű Inecto Naturals szépségápolási csomag is!

Segíts, hogy segíthessünk, dobjuk fel együtt közösen a Budapesti Állatkert lakóinak (amúgy sem rossz) kedvét!

A promócióval kapcsolatosan további információ a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon található.

Az Inecto Naturals vegán és állatkísérlet-mentes haj, -és testápolási termékei elérhetőek a dm, Rossmann, Auchan és Tesco üzletekben és a TakemeShop.hu webáruházban.fb_poszt_inecto.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .