OUTFIT – #pepsivintage

pepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_7k.jpgA Pepsi visszahozta az ikonikus logóját, ennek apropóján pedig a Gas Jeans-szel és a Converse Shoppal összefogva egy kreatív játékra invitálnak mindenkit. Én már megterveztem a saját pólómat és cipőmet, és nagyon tetszik a végeredmény! 🙂 A Gas Showroomban választottam hozzá néhány klasszikus darabot, mint a bőrdzseki és a sötétkék farmer, és végül ezekkel kombináltam a szettet.

Ha ti is szeretnétek magatoknak ilyen személyre szabott Gas Jeans pólót vagy Converse Shop cipőt, akkor látogassatok el a pepsi.hu oldalra, ahol minden részletet megtaláltok ezzel kapcsolatban!

pepsi_1k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_3k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_9k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_5k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_12k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_6k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_10k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_4k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_1k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_8k.jpgpepsi_gasjeans_converse_beautyjunkie_2k.jpg

#pepsivintage
#converseshop
#gasjeans

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .