Teszt – Avon nyári smink újdonságok

avon_nyari_smink_beautyjunkie_4_2.jpgMára a képen látható Avon nyári smink újdonságokat hoztam el nektek megmutatni. Fotóztam színmintákat, írtam mindegyikről véleményt és egy komplett sminket is elkészítettem a termékekkel, hogy minél valósabb képet kapjatok róluk. Ha érdekel benneteket, hogy mivel készült idén nyárra az Avon, akkor olvassatok tovább! 🙂


Ideal Flawless Nude Matte alapozó SPF 15 – Bright Quarz

(30 ml – 1799 Ft)

Ebben a kis tubuskában egy matt hatású, ellenben nagyon könnyed állagú alapozó rejlik. Amikor először nyomtam ki a kezemre meg is lepődtem mennyire híg, folyós állaga van, de örültem is neki, mert sejtettem, hogy szépen bele fog majd simulni a bőrbe. Így is lett. Egy laza, duo fiber ecsettel tudtam a legszebben felvinni a bőrömre, a beauty blender szinte elnyelte és nehézkesebb volt vele emiatt dolgozni, úgyhogy maradtam az ecsetnél. Nekem rendesen alá kellett hidratálnom a szárazkás bőröm miatt, de így nagyon szép volt az összhatás. Tartósnak bizonyult  rajtam púderrel és anélkül is és nagyon természetesen mutatott annak ellenére, hogy matt hatású. Bár én most jobban kedvelem a ragyogó bőrképet, mégis ha valaki egy hiperkönnyű matt alapozót keres, annak érdemes megnéznie!


Ideal Flawless Matte folyékony korrektor – Fair

(6 ml – 1299 Ft)

Nagyon szeretem az ilyen ecsetes korrektorokat, főleg ha valóban jól fednek és tartósak. Ez a darab szépen világosította a szemkörnyékemet, üdébbé teszi a tekintetem és remek a fedése is. Az applikátorral felviszem a szemem alá háromszög alakban és  egy blenderrel vagy az ujjaimmal beleütögetem a bőrömbe. Könnyen el lehet dolgozni és nagyon finom púderesre szárad, szinte fixálni sem szükséges. 
avon_nyari_smink_beautyjunkie_10_2.jpg


Avon Glow kétvégű szemceruza –  Warm Sand

(1,48 g – 749 Ft)

Feketét a felső szemhéjamon használtam, a pezsgőszínt pedig a szemzugban. Könnyen satírozható és nem mászik el a melegben sem. A pezsgőszín nagyon tetszik, jól mutat a szemzugban, szívesen lecsapnék még a kékre is, azzal pedig az alsó pillák tövét húznám ki. 3 színben kapható egyébként, ezen kívül egy ezüst illetve a már említett kék végű van a kínálatban. Jó áron jó kis ceruzák, abszolút megéri az árát. 
avon_nyari_smink_beautyjunkie_11_2.jpg


Avon Glow bronzosító gyöngyök – Warm Coral

(22 g – 1699 Ft)

Számtalanszor írtam már nektek korábban ezekről a gyöngyökről, az első sminktermékeim között volt és mindig van belőle itthon. Anyukámtól lestem el a használatát kb. 10 évvel ezelőtt és valahogy ettől a gyöngy formátumtól nem tudok szabadulni, annyira szeretem. 🙂 A már meglévő 3 árnyalathoz 2 új érkezett most, én a barackosat próbálhattam ki. Szokásos bronzos és ragyogó hatás, ezesetben barackos korall beütéssel. Szeretem, mert nagyon jól lehet kontrollálni a színét és egészen finoman is fel tudom vinni a bőrömre. 


Avon Glow ajakrúzs – Caribbean Coral

(22 g – 729 Ft)

Ez a rúzs izgatott a legjobban a csomagból, mert imádom nyáron az ilyen élénk árnyalatokat. Egy nagy napszemüveg egy jó kis rúzs és indulás! 🙂 Nem csalódtam, extra pigmentált, szépen siklik az ajkakon és a vékony, de ferde kialakítása miatt könnyű is közvetlenül felvinni az ajkakra. Eléggé tartósnak is bizonyult ez a szín, nem kell attól félni, hogy a nagy melegben esetleg elmászik, úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve, fel is vettem a nyári rúzs válaszékomba. 🙂


Avon Glow multifunkciós stift – Blushing Coral

(4 g – 1299 Ft)

A végére hagytam az egyik kedvencem. Ezt még az Avon blogger találkozón kaptuk a csomagban és azóta folyamatos használatban van nálam. Szemhéjon, ajkakon és orcákon is használható, én legtöbbször az utóbbi két módon használom ezt a rózsás-korall árnyalatot. Szépen ujjal el lehet dolgozni, és építhető a színe. Ezen kívül egy bronzos árnyalat is kapható belőle, azt simán el tudom képzelni krémes szemhéjfestéknek is. Nagyon kis kompakt formája van, ici-pici kis henger, ami tök jól el is fér bármelyik neszeszeremben. Szeretem a multifunkciós darabokat magamnál hordani, mert azzal könnyen fel tudom frissíteni a sminkemet egy rohanós nap során is. 
avon_nyari_smink_beautyjunkie_9_2.jpg

A sminkhez pedig az összes fenti terméket felhasználtam, hogy lássátok milyenek élesben. 🙂 Nekem nagyon tetszett az összhatás, a rúzs hihetetlenül feldobta az egészet. Az alapozót vékony rétegben vittem fel, majd a szem alatti területet és az orr környékét a folyékony korrektorral elfedtem. A szempiláimat hansgúlyoztam a fekete ceruzával és alaposan elsatíroztam, a szemzugba pedig a pezsgő szín került. Az orcákra a multifunkciós stickből ütögettem egy keveset, a bronzerrel pedig egy kis melegséget adtam az egésznek. 

avon_nyari_smink_beautyjunkie_13_2.jpg

avon_nyari_smink_beautyjunkie_12_2.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .