Megnyitott a The Ritz-Carlton Budapest!

the_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_12.JPGNagyon szeretem, amikor Budapestre valami újdonság érkezik, legyen szó új márkáról, étteremről vagy akár egy szép hotelről. Megnyitott a napokban a The Ritz-Carlton Budapest, aminek egy műemlékvédelem alatt álló történelmi épület ad otthont az Erzsébet téren. Kíváncsi voltam a felújítás eredményére, ezért nagyon örültem, hogy egy kis szálloda bejárással kötötték egybe a megnyitó sajtótájékoztatót. Igazán elegáns, kifinomult stílusban született újjá a hotel, megtartva számos eredeti építészeti elemet is. A tágas belső terek a Duna hűvös színei és örvénylő vize által inspirált, nyugalmat sugárzó, modern környezettel várják a vendégeket.

A hotel két új étteremmel és egy bárral is bővíti Budapest vendéglátóhely-kínálatát. Ezek közül az egyik, a Deák St. Kitchen. Az étterem kínálatában magyaros jellegű, helyi, szezonális alapanyagokból készült fogások, frissen grillezett hús- és halételek, valamint válogatott magyar borok és sörök szerepelnek. 

Az épület ikonikus festettüveg-kupolája és hatalmas kristálycsillárja alatt elhelyezkedő, a hotel előcsarnokára néző Kupola Lounge remek hely egy ráérős, kiadós reggelihez vagy egy könnyű ebédhez. A The Ritz-Carlton, Budapest hotelben egy friss hangulatú, modern bár is helyet kapott. A Kupola Bár kialakításakor a letisztult formákat az épület eredeti, fedetlen oszlopaival ötvözték. 

A szálloda 180 férőhelyes bálteremmel is rendelkezik, mely az épület alsó földszintjén helyezkedik el, és amely tökéletes helyszínt biztosít a nagyszabású ünnepi rendezvényekhez. A bálterem mellett öt rugalmasan alakítható, modern belső kialakítású, csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt tárgyaló található.

Hamarosan pedig Spa és Fitneszközpont is nyílik, beltéri medencével és három kezelőszobával rendelkező spa kozmetikai és testkezelések teljes skálájával, többek között a The Ritz-Carlton speciális kezeléseivel várja a vendégeket. 

the_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_9.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_1.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_2.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_10.JPGke_pernyo_foto_2016-04-13_20_26_19.pngthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_4.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_3.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_6.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_5.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_8.JPGthe_ritz_carlton_budapest_beautyjunkie_7.JPG

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .