L’Occitane, a kézkrémek királynője

loccitane_kezkrem.JPGLehet, hogy kicsit túlzásnak tűnhet a cím, de én tényleg szívem minden zugával imádom ezeket a kis tubusokat. Minden szezonban velem vannak, de igazán ilyenkor jön el az ő idejük, hiszen ősszel-télen van a legnagyobb szükség egy jó kis kézkrémre. Annak ellenére, hogy szeretem őket, szoktam kísérletezni különböző ígéretes márkákkal még, de vagy nem váltják be a reményeimet, nem szívódik be, Ákos leszólja, hogy „nagyi szagú”, vagy szimplán csak olyan semmilyen.. Szóval végeredményben én már csak a L’Occitane üzletek felé veszem az irányt, ha kézkrémet szeretnék venni, mert tudom, hogy az tutira jó lesz. Minden táskámban tartok egyet, és most a legújabb tervem, hogy idén beszerzek egy giga méretűt is itthonra. 

Rengeteg verzióban lehet kapni, most nyilván a karácsony miatt a függésem tárgya a mandarinos, de a Pierre Hermé limitált illatok közül csábít még a Jasmin-Immortelle-Neroli (most ezt a parfümöt használom, és jó lenne mellé). A képen láthatjátok a jelenleg itthon lévő készletet, bár még biztosan kallódik a táskáimban egy-egy darab.. klasszikus shea mindig van itthon, a mandulás pedig az örök kedvenc.loccitane_kezkremek.jpgMindegyikről elmondható, hogy remekül beszívódnak, tökéletesen hidratálnak, imádom a kiszerelésüket és a csomagolást valamint isteni illatúak. Kevés is elég belőle, úgyhogy egy tubus elég kiadós mennyiség. Nekem ennél több nem is kell. 🙂 Botrány, hogy eddig még külön bejegyzést nem szántam nekik, de talán nem is baj, hogy eddig húzódott, mert a hírlevelükben pont egy csomó szuper kézkrémcsomagot is láttam, ami karácsonyra sem rossz ajándék (férfiaknak is nyugodtan mehet, imádni fogják!), de magunkat is meglephetjük valamelyik ilyen kis összeállítással. 🙂 

A mandarinosat mindenképp szaglásszátok meg az üzletben, ha szeretitek a karácsonyi illatokat, akkor az tuti elvarázsol majd. 🙂 Nekem még be kell belőle tárazni, mert most ez a legnagyobb kedvenc és sokáig szeretném még használni. 

Ti szeretitek a L’Occitane kézkrémeket? Melyik a kedvenc illatotok?

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .