Egyszerű őszi smink a PUPA újdonságaival

img_2323_2.jpgNyár óta a Pupa meglepett néhány elég fullos kis smink csomaggal, és bár nagyon nem volt minden az én stílusom/színem, mégis találtam jó kis darabokat, amit most ebben a sminkben meg is mutatok nektek. Eredetileg egy sima sminkes poszthoz fotóztam le, hogy mit viseltem aznap, de aztán mikor elkezdtem kilistázni a termékeket, rájöttem, hogy végülis a legtöbb használt cucc a Pupától van, úgyhogy néhány gondolatot is fűztem a termékekhez, amolyan 2 in 1 alapon. Élesben talán jobban is látszik, hogy milyenek. 🙂

Kezdjük rögtön az ajkakkal: az I’M MATT LIP FLUID 001 (karácsonyi kollekció) árnyalattal festettem ki, ami most a legújabb darabom, ugyanis csak az előző héten érkezett hozzám. Korábban már kaptam ebből a lip fluidból pár másik árnyalatot így nagyjából tudtam mire számítsak, de a korábbiakhoz képest ez a szín most eléggé levett a lábamról. Szájfényszerűen lehet az ajkakra felvinni, szerintem elég precíz a feje is, könnyű vele eloszlatni a színt, ami egyébként hihetetlenül erős már egy húzással is. Kellemes a textúrája, annak ellenére, hogy matt, nem rossz érzés viselni. Nem kopik darabosan szerencsére és nem is érzem, hogy jobban szárítana, mint egy másik matt ajakkence. Szerintem jó választás, ha ilyemit kerestek és hihetetlen a színválasztékuk! 

Szemhéjpúderek tekintetében mindig a taupe színek dobogtatják meg a szívemet, most sem történt ez másként. A duo-k között találtam meg az egyik kedvencemet, méghozzá a Vamp! Compact Duo 008 piszkos-szürkés színébe szerettem bele. A taupe színt a szempillatövektől felfelé halványodva vittem fel, a szemzugba pedig a duo fényes fehér színéből tettem egy kicsit. A Vamp! Mono 102-es pezsgő színét kombináltam még egy kicsit a sminkbe, hogy melegebb hatása legyen. A szemhéjpúderek kellően pigmentáltak, de egy kicsit porolnak. Ez az én ízlésemnek még abszolút belefér, úgyis általában úgy sminkelek, hogy minden száll mindenfelé. 😀 Én mindig használok szemhéjalapot, így ez sem gyűrődött meg, de nem is fakult a nap során. Valójában a képeken is a nap végi „viseltes” szemhéjfestéket láthatjátok, semmi gond nincs vele.

Egy kis matt bőrszínnel eldolgoztam a széleket, a szempillatőhöz pedig fekete szemceruzát satíroztam el. Végül pedig a Vamp! spirállal festettem ki a pilláimat. Olyan semmi extra, de jó kis spirál, érdemes megnézni. Én most csak egyszer húztam át vele a szempilláimat, de két rétegben is fel lehet kenni. 

Ezenkívül a szokásos Bobbi alapozómat és korrektoromat használtam, Sleek szemöldökport, és a MAC Melba pirosítóját

Igaz, hogy a címben őszi sminknek tituláltam, de valójában bármikor viselhető, teljesen univerzális smink ez szerintem. Simán viselek ilyen sminket egy átlag hétköznapon vagy akár egy különlegesebb alkalmon is. 
img_2356_2.jpg

Hogy tetszik nektek? Ismeritek a Pupa termékeit? Van esetleg kedvencetek tőlük? 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .