REVIEW – Catrice FALLosophy kollekció

img_2459_2.jpgIdén szerintem a Catrice nagyon klassz kis őszi kollekciót alkotott, és mivel jelenleg is ezekkel találkozhattok az Müllerekben, swatchokkal együtt megmutatom az én kedvenceimet!


rúzsok (879 Ft) csomagolása a szokásoshoz képest is kicsit eltér, ugyanis mágnesesen záródik és eleve egy nehezebb fémes csomagolása van. Őszintén szólva drogériás viszonylatban ez teljesen meglepetésként ért. Kiemelkedőek egyébként a rúzsok, a kollekció siker darabjai szerintem ezek, érdemes vetni rájuk egy pillantást. Gyönyörű őszi színekhez remek krémes textúra társul, viszont nem csúszkál el a szín. Lent láthattok majd mintákat, ezek mind egyetlen húzással készültek, alap vagy ceruza nélkül. img_2467_2.jpgImádom, amikor a por állagú termékek valamilyen nyomott mintát kapnak, úgyhogy ezek a szemhéjpúderek (929 Ft) is rögtön belopták magukat a szívembe. 🙂 Mindkettő matt szín, ezért nagyon kíváncsi voltam rájuk, mert olcsóbb kategóriában nehezebb jó matt színeket találni. Szerintem ez az árához képest tökéletesen megfelel, és meglepően jól teljesítenek. A baloldali egy egészen sötét szürke, én pont az ilyen árnyalatokat szeretem a szempillatövemhez satírozni egy kicsit. A taupe szín pedig nálam már must have..képtelen vagyok ellenállni az ilyen barnás-szürkés-lilás színeknek. Még egy sötétebb lila is a kollekció része, de az nem az én színem. img_2469_2.jpgA pirosító (1329 Ft) is elsősorban az átmenetes külsejével fogott meg. Én összekeverve használom minden esetben, de lehet egy kisebb méretű ecsettel azért külön is használni a színeket. Nagyon passzol az egyik rúzshoz, és szuperül is mutatnak együtt. A Real Techniques pirosító ecsetemmel szeretem felvinni az orcákra, és így nagyon szépen érvényesül az enyhe fénye is. 

A szemhéjpúder és a pirosító alá tettem egy kis alapozót, lássuk hogyan mutatnak:
img_2473_2.jpg(balról jobbra: Fading Into Dawn pirosító összekeverve, szemhéjpúderek: Robin Wood, Mauving Leaves, rúzsok: Fabulous Fox-ia, Rustic Rose, Little Red Riding Hood)

A körömlakkról swatchot nem tudtam most készíteni, remélem le tudom majd fotózni élesben a körmeimen,. Elég különlegesnek és ősziesnek ítéltem meg ezt a zöldes-kéket. de ezen kívül még 3 másik árnyalat is van az állványokon. Egyébként ugyanolyan szélesebb fejű ecsete van, mint a Catrice lakkoknak, amit én személy szerint eléggé kedvelek.


HOGY TETSZIK NEKTEK EZ A KOLLEKCIÓ? 🙂


Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .