5+1 kedvenc a Bobbi Browntól

bobbi_brown_kedvencek.jpgSzépen lassan Évi (wishes) rámragasztotta a Bobbi Brown mániáját és arra lettem figyelmes, hogy elég jól bekúszott a mindennapjaimba a márka. 🙂 Alapvetően nagyon jó minőségű minden szerintem, és nem igazán lehet náluk mellélőni. Arra gondoltam megmutatom nektek a legnagyobb kedvenceimet, amiket gyakorlatilag minden egyes nap használok, és amiket bátran ajánlok is bárkinek. Úgyis jönnek az ünnepek, ilyenkor bátran lehet kívánságlistákat írni vagy akár meglepni magunkat valami kis különlegességgel. 🙂


1. CC CREAM SPF 35

A Blushed Nude árnyalatban használom, mondhatni napi szinten. Egy korábbi sminkes posztban már írtam róla, ott már említettem, hogy ez nem színezett. A bőrképet viszont gyönyörűen egységesíti, sokkal szebb az összkép. Jól terül rajta az alapzó, simán csak púdert is nagyon szépen lehet felvinni rá. Összességében azt tudom róla mondani, hogy minden sokkal szebb tőle, még egy fáradt reggelen is összekapja az arcom. 


2. SKIN FOUNDATION SPF 15

Egyszerűen imádom.. a sokadig üveggel használom el és ugyan próbálgattam azóta is újdonságokat más márkáktól, de valahogy végül mindig ehhez térek vissza és kell egy üveggel lennie itthon a Cool Beige színből. Csodálatosan beleolvad a bőrbe, nagyon természetesen mutat, de mégis szépen elfedi, amit el kell. Egy tömöttebb kabuki ecsettel szeretem legjobban felvinni, de simán az ujjaimmal is szépen el tudom dolgozni. Púder nélkül is simán működik, de a T-vonalamon szeretek azért átszaladni vele. Nap végére sem fárad meg, teljesen jól néz ki még 10 óra viselés után is. Örök kedvenc lesz azt hiszem és remélem sosem szüntetik meg!


3. TINTED EYE BRIGHTENER

Az alapozó mellett ez a másik örök kedvenc. Tökéletes korrektor a szem alá, én a Light Bisque árnyalatot használom. Szokásos háromszög módszerrel felviszem, ezután pedig beauty blenderrel vagy kabuki ecsettel dolgozom bele a bőrömbe. Bármelyik alapozómmal és púderemmel tökéletesen működik, és nem gyűlik össze nap végére sem az apró ráncokban. Nem nagyon akarok már enélkül sem létezni!


4. NATURAL BROW SHAPER

A szőkés-barna hajamhoz tökéletesen passzol a Slate árnyalat, és nagyon megszerettem, mert könnyen és gyorsan rendbe tudom szedni vele a szemöldököm. Abszolút tartós, egyáltalán nem természetellenes és nagyon könnyű használni. A lyukakat nem tölti ki, de akinek hozzám hasonlóan alapból szőke a szemöldöke, annak nagyon hasznos szerintem, mert tökéletesen befedi a szálakat. Én ezután általában még kicsit igazítok szemöldökporral rajta, de magában is simán szoktam viselni.


5. SHIMMER BRICK

Régóta szemeztem az ikonikus Shimmer Brickekkel, mert fantasztikusak, csak sosem tudtam választani. Még valamikor a nyár elején szaladtam be egy üveg alapozóért a Arénába, és megakadt a szemem ezen a limitált verzión és nem is tudtam neki ellenállni. Magában is lehet a színeket használni, akár szemhéjpúderként is. Én összekeverve szoktam egy nagyobb pirosító ecsettel felvinni az orcákra és mesésen néz ki! A legvilágosabb színt szoktam egy kisebb ecsettel a szemzugba és a szemöldökcsontomra is feltenni. Valaki mindig megkérdezi, hogy mi van az arcomon, ha ezt viselem, szóval tényleg nagyon klassz. 🙂 Nem túl csillogó, hanem olyan szép természetes ragyogást ad a bőrnek, amit én imádok a pirosítóknál. Jól kihasználható, nem csak nyáron mutat jól és rengeteg féle verzióban kapható. Szerintem érdemes bemenni az üzletbe és feltetetni amelyik tetszik, teljesen más élesben látni. Azonnal bele lehet szeretni. 🙂


+1. LUXE LIP COLOR

Ezt a darabot még nem használom régóta, de mindenképp szerettem volna, ha bekerül ide, mert azonnal megszerettem. Nagyon vártam már, hogy végre kapható legyen ez az új rúzs, és nem is csalódtam, pontosan erre számítottam. Ez az új formula egyszerűen csodálatos! Komolyan mondom jobban hidratál, mint egy ajakbalzsam, és ez mégsem megy a színintenzitás rovására. Puhának érzem az ajkaimat egy teljes napi viselés után is. Nem mászik el, pedig nagyon kellemes, krémes textúrája. Tényleg zseniális na! 🙂 Nekem a Retro Coral árnyalat van meg, de pályázom még egy jó kis nude-ra és egy bogyósabb, őszi színre is… Már most egy kicsit nagyobb szerelem, mint az Estée Lauder Pure Color Envy, pedig eddig nálam az volt a top rúzsok terén! Érdemes csekkolni, ha szeretitek az ilyesmit, és különben is jön a karácsony! 🙂


Meséljetek, van esetleg közös kedvencünk? 🙂 Bobbitól esetleg valami kedvenc, amit én nem emeltem ki? Van olyan termék, amit évek óta újravesztek és nem akartok megválni tőle? 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .