Valódi spa élmény otthon

img_1499.JPGA Sziget után kicsit betegeskedek, plusz tombol már az allergiám is, ezért úgy döntöttem itthon csapok egy kis spa napot és egyúttal kipróbálom a L’Occitane 3 újdonságát az Aromakológia családból. Sajnos ritkán tudok az ilyesmire időt szakítani, pedig szerintem hihetetlenül jó érzés, amikor az ember órákra beveti magát a fürdőbe és mindenféle isteni dologgal kényezteti a bőrét. Tulajdonképpen jól is jött, hogy most pár napot itthon ragadtam, végre kicsit jutott idő magamra. 🙂

img_1498.JPG1. Első lépésben a Rebalancing radírozó tusfürdővel jó alaposan átdörzsöltem magamat és egy kicsit hagytam az illatokat kibontakozni, mielőtt leöblítettem volna. A tusfürdőnek géles állaga van és nagyon finom szemcsék találhatóak meg benne. Kellemesen radíroz, abszolút nem az az elviselhetetlenül durva fajta. Az illata intenzíven belengte a fürdőt és eléggé relaxáló hatása volt. Az összes termékre igaz, hogy elég erőteljes gyógynövényes illatuk van, de ennél csapott meg leginkább az eukaliptusz illat. (és a betegségnél még jól is jött egyébként, abszolút kitisztult a légutam ebben az illatos gőzben)img_1497.JPG2. Ezután a Rebalancing fürdőtasakokból egyet belelógattam a meleg fürdővízbe, és kicsit átadtam magam a lazulásnak. Imádok olvasni, de hétköznapokon általában csak este jut rá időm és rendszerint belealszom az oldalakba. Most jól bevittem magammal az aktuális könyvemet és végre haladtam is egy jó adagot. 🙂 img_1503.JPG3. Amikor végeztem, megtörölköztem és a Rebalancing masszázskrémet körkörös mozdulatokkal vittem fel, hogy serkentsem a vérkeringést. A géles textúrája miatt iszonyatosan gyorsan itta be a bőröm és nagyon kellemes érzés maradt utána, semmi ragacsosság. Gyakorlatilag azonnal fel is tudtam öltözni utána. Ennek is ugyanolyan illata van, mint a termékcsalád többi részének.
img_1504.JPGAnnyira szeretem, hogy minden darab kimondottan szép..lehet butaság, de én tényleg „beautyjunkie” vagyok és el tudok lágyulni egy gyönyörű csomagolástól is, mert szeretem ha egy cég az ilyesmire is odafigyel. Szinte a fürdőszobám ékei ezek a szépségek. 🙂

Összességében nagyon tetszett az egész és amellett, hogy tényleg el tudtam lazulni, az illatok és az eukaliptuszos gőz pedig nagyon jót tett a légutaimnak is. A fürdőn kívül a hétköznapokban is simán be fogom iktatni, mert nagyon tetszett a hatásuk. 

A kollekciónak még része egy arcpakolás és egy fekete szappan is, ha esetleg ilyesmit kerestek, akkor érdemes megnézni őket!

Árakat, összetevőket és a termékcsalád többi darabját is megtaláljátok részletesen a honlapjukon

Ti mivel szoktatok otthon lelazulni? Szoktatok ilyen kis spa napot tartani? 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .