Sziget Festival H&M Loves Music

dsc_0070_2.jpgIdén a H&M vendégeként látogattam ki a Sziget -1 napjára, és egy teljes fesztivál szettet is összeállítottam erre az alkalomra. 🙂 Instagramon már láthattatok néhány fotót, de jöjjön most a teljes outfit, és néhány részlet, hogy mivel is készült a H&M a Sziget idejére!

H&M idén számos meglepetést tartogat a Sziget Fesztiválra látogatók számára: visszarepíti a fesztiválozókat a régi korok cirkuszainak és vidámparkjainak világába, ahol ez idő alatt egy vintage körhintán és a céllövöldében szórakozhatnak!

H&M már évek óta jelen van a világ legnagyobb fesztiváljain, idén pedig már a Szigeten is megtalálható, ahova olyan programokat szervezett, melyek maradandó élményt nyújtanak az oda látogatók számára: kézműves foglalkozások keretein belül az általuk kézzel festett, egyedi H&M cipővel lehetnek gazdagabbak a fiúk és lányok egyaránt, valamint lehetőség nyílik saját virágkoszorúk, illetve toll fejdíszek készítésére. A feltöltődésre vágyókat a H&M chill zone várja, illetve a szuper megjelenésről profi sminkesek gondoskodnak. A legjobb pillanatokat pedig a GIF készítő segítségével tudják megörökíteni.

H&M területén emellett igazi klasszikus cirkuszi és vidámpark-elemek is találhatók: vintage körhintán vagy a céllövöldében szórakozhatnak a Szigetre látogatók.

H&M ezen felül 20% kedvezményt kínál minden magyarországi üzletében a fesztivál ideje alatt, melyet a 2015-ös Sziget karszalag felmutatásával bárki igénybe vehet.

Az aktivitásokról bővebb információt itt találtok: 
https://www.facebook.com/events/931367013571331/

Találkozzunk a Szigeten! 

#hmsziget

#hmLOVESMUSIC

 

dsc_0074_2.jpgdsc_0077_2.jpgdsc_0108_2.jpgdsc_0123_2.jpgdsc_0084_2.jpgdsc_0092_2.jpgdsc_0117_2.jpgdsc_0120_2.jpgTotal look: H&M 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .