Megújultak Bobbi Brown sminkleckéi

bobbi1.jpg

Szerdán, Eduardo Ferreiraval, a Bobbi Brown európai művészeti vezetőjével töltöttünk egy délutánt Krémmánia Évivel, ahol a megújult sminkleckéket próbálhattuk ki. Gyakorlatilag 10-20 perces ingyenes oktatásról van szó, de lássuk mit is jelent ez bővebben!

“A megfelelő ismeretek és termékek, illetve néhány hasznos tanács segítségével minden nő a saját maga sminkesévé válhat”  – mondja ezt maga Bobbi Brown. 

Világossá vált számomra, hogy ez a márka nem csak újabb kozmetikumokat szeretne lenyomni a torkunkon, hanem meg is fog tanítani arra, hogy hogyan használjuk a vásárolt termékeket helyesen. Ezzel tud kiemelkedni a többi márka közül, és most még nagyobb hangsúlyt fektetnek az oktatásra, ezért is újultak meg a sminkleckék.

bobbi2.jpg IMG_3553_2.jpg

Eduardo azt mondja, most sokkal hatékonyabb és személyreszabott az üzletekben nyújtott szolgáltatás. Eddig “look” oktatás volt, tehát valamilyen komplett sminket lehetett megtanulni. Az új rendszerrel inkább specifikusan, kisebb területekre fókuszálhatunk, például: Problémánk van a tusvonal meghúzásával? Semmi gond, üljünk be és megmutatja nekünk a szakértő, hogy a szemformánkhoz milyen kialakítás passzol, hogyan és melyik termékkel tudjuk azt a legkönnyebben elkészíteni.

Az egészben a legjobb, hogy ezek a 10-20 perces kis oktatások pörgősek, személyre szabottak, és ingyenesek! Bátran menjünk be, és kérdezzünk, ha valami nem megy! Eduardo szerint így ismerhetjük meg legjobban a saját arcunkhoz és bőrünkhöz passzoló termékeket, technikákat, szezonális trendeket, és mégsem kell rászánni a fél délelőttöt. Azt mondja, a korrektor leckére mindneképp érdemes bemenni, mert az egyik leglátványosabb változást tudják elérni a vásárlók a korrektor helyes árnyalatának kiválasztásával és a technika elsajátításával.

IMG_3529_2.jpg

Nem titok, hogy az egyik nagy kedvencem lett ez a márka, mert valóban jól használható termékeik vannak és nagyon közel áll hozzám az a sminkelési stílus, amit képviselnek, és borzasztóan szimpatikus, hogy az oktatásra is odafigyelnek. Szerintem érdemes benézni hozzájuk és egy-két trükköt ellesni, és így beszerezni néhány alapvető terméket a kollekciónkba.

Én az arcbőrömmel kapcsolatban kérdeztem, és több leckét is kipróbáltunk. Egészen pontosan a bőrápolást, a korrektort, alapozást, bronzosítót és az orcák & ajkak leckét. Kíváncsi voltam egyrészt a skincare termékekre, a hozzám passzoló árnyalatokra, és úgy egyáltalán, hogy mit tud tanácsolni egy profi.

IMG_3524_2.jpg

Az arcápolók kiválasztása során a legfontosabb szempont az volt, hogy friss és hűs érzésem van-e az adott terméktől vagy melegnek érzem-e. Ha melegnek érezzük a felkent terméket, akkor az nagy valószínűséggel nem lesz megfelelő.

IMG_3497_2.jpg

A megfelelő hidratálás és előkészítés után a korrektor színének kiválasztása után, 3 lépésben eltüntettük a karikáimat. Először egy rózsaszín árnyalatú korrektorral ellensúlyoztuk a kék karikákat, aztán egy bőrszínhez paszoló korrektorral rásminkelve gyakorlatilag teljesen el is tűnt a szemem alatti kékség. Ezt végül egy laza púderrel fixálta is, és kész.

bobbi3.jpg IMG_3509_2.jpg

Az alapozásnál azt tanácsolta Eduardo, hogy egy színezett hidratálót tegyünk fel, és csak oda tegyek erősebb fedésű alapozót (Foundation Stick), ahová szükséges. Gyönyörű egységes bőrt kaptam így, és abszolút nem volt nehéz érzésem tőle. Ezt is fixáltuk púderrel.

IMG_3528_2.jpg IMG_3524_2.jpg IMG_3514_2.jpg

Bronzer és pirosító vonalon azt tanácsolta, hogy a bronzosítók közül a mellkasunkhoz legközelebbi színt válasszuk, így nagyon természetes lesz a hatás, és nem pedig piszkos vagy éppen narancs. Pirosítóból pedig egy hidegebb tónusú rózsaszínt tett fel, mert ez nem emeli ki az esetleges bőrhibák miatti pirosságot. IMG_3533_2.jpg IMG_3537_2.jpg

Elégedett voltam a végeredménnyel, abszolút természetes hatást sikerült elérni, és tanultam olyasmit, amit előtte nem próbáltam, és természetesen jó néhány termékkel bővült a kívánságlistám. 🙂 Én biztosan vissza fogok térni, egy szemöldök leckét még szívesen vennék, azzal mindig annyit tudok bénázni. 🙂

IMG_3635_2.jpg

A Marie Claire onlinera írt összefoglalómat itt találjátok: http://marieclaire.hu/Szepseg/2014/10/17/bobbi-brown-mindenkit-megtanit-sminkelni

Köszi Évi, hogy lőttél rólam képeket! 🙂 <3

Follow:
Oszd meg: