L’Oréal Les Blancs körömlakk – Ocean’s Porcelaine

 

Almióta megújultak a L’Oréal lakkjai és ebben a kis kiszerelésben kaphatóak, azóta nagyon megszerettem őket. Rendszeresen vadászom az akciókat és figyelem az ú jszíneket, mert több szempontból is elégedett vagyok velük. Nem tagadom, a leginkább annak örülök, hogy csak 5ml-esek az üvegek. Végre nem kell bűntudattal körömlakkot vásárolnom, tudván, hogy soha az életben nem használom majd el! 🙂

Egy korábbi posztban már írtam az őszi kollekciókról, és ott szerepelt a halvány, fehérre hajazó pasztell lakkok között ez a csodálatos kék. Már a neve is megfogott, valóban olyan, mint valami szép kis porcelán!

Az első réteg felkenése után nagyon megijedtem, hogy jézusom, hogy fog ez kinézni?? Aztán mély levegő után felkentem a második réteget és voila! Nem látszott többet át a körömvégem, nem volt csíkos/foltos, csak gyönyörű egységes, porcelán kék. 🙂 Nekem nagyon kézreesik az ecset is, ezért pikk-pakk végeztem mind a 10 körmömmel.

Alapnak essence lakkot használtam, fedőnek pedig egy réteg OPI RapiDry TopCoat került rá. Avon gyorsszárító sprayvel lefújtam és gyakorlatilag utána már útnak is indultam. 5 napig volt a körmeimen és előbb kezdett el lenőni, mint kopni. Sokat köszönhetek az alap és fedőlakkoknak ez biztos, plusz jól bírják a körmeim a lakkozást, de még így is van olyan lakk, ami megbukott..szóval nálam bevált, biztosan sokat fogom ezt a színt viselni!

Ezt a babakéket sokkal inkább érzem magaménak egyébként, mint a tiszta fehéret. Azzal még valahogy nem sikerült megbarátkoznom. :/

Hogy tetszik nektek ez a lakk? 🙂

Follow:
Oszd meg: