ÚJDONSÁG – Catrice Velvet Matt szemhéjpúderek

Már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen újdonságok érkeznek a Catrice új szortimentjével, mert drogériás szinten ez az egyik kedvenc márkám. Az előző frissítés annyira nem mozgatott meg, de most azonnal felfigyeltem erre a szemhéjpúder családra.

Szemhéjpúderekkel azaz igazság, hogy nehéz már engem lázba hozni. Be kell lássam, hogy több, mint elég, amennyi már itthon van. Viszont ez a különleges új finish nagyon izgalmasan hangzik és biztosan nem fogom kibírni, hogy ne szerezzek be egyet-kettőt. Természetesen az első dolgom volt guglizni picikét, és a képek eléggé meggyőzőek. A felső kép alapján azt hittem, hogy nem fog mindegyik árnyalat tetszeni, de a swatchok meggyőztek és igenis jól néznek ki:

Forrás: http://www.einfach-ina.de/2014/07/catrice-velvet-matt-eyeshadow.html

Tetszik ez a különleges finish, valóban olyan bársonyosnak néznek ki. Gondolom porolnak rendesen, de kíváncsi leszek a tartósságuk milyen és mennyire könnyű felvinni a szemhéjra. Általában egyébként nem szeretem a mono szemhéjpúdereket, inkább paletta párti vagyok, de most kifejezetten örülök, hogy ebből lehet egyesével csemegézni. 🙂 Egyelőre nem tudom melyik mellett fogok dönteni, a nude és a barna biztosan jön, de gyönyörű a két jobb szélső és a bordó is..egyedül talán ez a hókadt rózsaszín nem az én világom picikét sem. 1249 Ft-ba kerülnek egyébként.

Ezt már nagyon várom, hogy szemügyre vegyem közelebbről, a többi újdonságra pedig kíváncsi vagyok élőben mennyire fognak majd meg. (Ami még biztos, hogy a Pure Shine ceruzából az új nude árnyalat tuti hazajön!)

 

Hogy tetszik nektek ez az új finish?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .