#ParndorfTrip – Festival Beauty Essentials

Az előző posztban nagyjából már leírtam, hogy milyen volt a napunk Parndorfban. Amellett, hogy outfiteket állítottunk össze, én egy kicsit a beauty vonalat is képviseltem a csapatban és gondoltam összeszedem a The Body Shop kínálatából azokat a darabokat, amiket én egy fesztiválra (például a Balaton Soundra vagy a Szigetre) magammal vinnék. Egyébként is nagyon sok TBS termék található meg a polcomon, de teljes extázisba kerültem mikor megláttam, hogy mennyivel olcsóbbak ott azok a cuccok, amik még mindig jelen vannak a boltok polcain. Például 10euróért giga szetteket lehetett már kapni..szóval ezért mindenképpen megéri kimenni Parndorfba, ha ti is szeretitek ezeket a termékeket.

Lássuk akkor az én ottalvós – fesztiválozós neszeszerem The Body shop módra. 🙂

Smink tekintetében ilyenkor a kevesebb több elvét vallom. Teljesen felesleges a sminkünkkel babrálni, jó esetben egész nap úgyis napsütés van, olyankor nagyon kellemetlen azt figyelgetni mikor mászott el a reggel gondosan felpakolt arcunk. Én ilyenkor szempillaspirál, szájfény kombóra esküszöm. Egy kis BB krémmel és esetleg púderrel kiegészíteném, ez a bőröm állapotától függ. Estére talán a szájfényt rúzsra cserélném, és kihúznám a szemem, de ez már a nagyon maximum!

Ami ilyenkor sokkal izgalmasabb tud lenni, az valamilyen extra, feltűnő dolog. Emiatt tettem be a hajszínező krétát a kis csomagba, mert szerintem én csak valamilyen fesztiválra tudnám ezt elképzelni, oda viszont nagyon! 🙂

Nálam a kritikus pont egy ilyen programnál az arcápolás. Nem tudja az ember magával hurcolni a teljes készletét, és nem is kell, hiszen jó esetben úgysem fogsz annyit ezzel törődni, hanem élvezed a napokat. Érdemes szerintem inkább praktikus dolgokat pakolni, én is ilyeneket kerestem most. Az E vitaminos arctörlő kendő amúgy is nagy kedvencem, teljesen jól eltávolítja a sminket, hidratáltnak és abszolút tisztának érzem utána a bőröm. Szuper illata van, úgyhogy napközben a nagy melegben is jól jöhet, ha fel akarjuk magunkat frissíteni.

Szintén a felfrissülés és nagy meleg miatt biztosan vinnék magammal egy frissítő arcpermetet. Most erre a C vitaminos permetre esett a választásom. Próbáltam már, és valóban nagyon kellemes napközben az arcunkra fújni, és ez is nyugodtan mehet egész testre akár.

A C vitaminos arckrém SPF30as fényvédelmet biztosít, ami már elég jónak számít, valamint elég kompakt és strapabíró kis tubusa van, szóval simán utaztatható.

Amit viszont biztosan nem hagynék otthon, az a teafa olajos ecsetelő! Ilyen extrém körülmények között a bőrünk kipattoghat, és ilyenkor nagyon jól tud jönni egy kis SOS megoldás. Ez a kis csodaszer nagyon szépen enyhít a gyulladáson, ezért mindenképp helye van a pakkban.

A mini hajkefének nagyon megörültem. Ez tipikusan olyan dolog, ami szerintem egyén függő, de én szeretek egyébként is magamnál tartani egy ilyen kis mini kefét. A hajam hátul kifejezetten gyorsan gubancolódik, ezért néha átfutok ezzel napközben és sokkal rendezettebb lesz az összkép. Nem foglal nagy helyet, de sokat tud segíteni. 🙂

FURLA neszeszer I The Body Shop kozmetikumok

Fotó: Gregus Máté

Ti mit visztek/vittetek magatokkal a fesztiválokra?
Mennyire vagytok fesztiválozó típusok? 🙂

Follow:
Share: