Estée Lauder Advanced Night Repair szérum

Nagyjából június közepén kezdtem el az Estée Lauder Advanced Night Repair  szérum II. kiadását használni, és mostanra azt hiszem kijelenthetem, hogy stabil helye lesz a jövőben is az arcápoló rutinomban. Sokat olvastam utána, és nagyon meggyőző véleményeket láttam külföldi oldalakon és a Krémmánián egyaránt, de a végső lökést Évi (Wishes) adta meg. Egyszerűen annyit hallottam tőle, hogy mennyire szuper, hogy már megőrültem, hogy kipróbálhassam végre! 🙂 

Általánosságban elmondhatom, hogy mindig odavoltam a szérumokért. Elég sokat ki is próbáltam már, de inkább az alacsonyabb árkategóriából. Ezekben sokkal koncentráltabban vannak hatóanyagok, és éppen ezért jóval hatékonyabbnak is éreztem őket. Esténként az éjszakai krémem előtt vagy helyett használtam mindig minden szérumot nekem ez vált be a leginkább.

Azt már az elején leszögezem, hogy ez a szérum nem olcsó. Nagyon nem. Viszont egyszerűen minden cseppje kincs! Komolyan mondom, ha egyetlen dolgot kellene választanom, amit az arcomra kenhetek, akkor az valószínűleg ez lenne (a Paula’s Choice hámlasztómmal azért fej-fej mellett haladva).

Mit ígér?

 “Az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II az Estee Lauder eddigi legátfogóbb, legkorszerűbb széruma. A bőrben zajló, sejtszintű Catabolysis-tvizsgáló kutatások forradalmi eredményeinek köszönhetően az összetétel most először serkenti a bőr fiatalosságának megőrzéséhez létfontosságú természetes éjszakai tisztuló folyamatokat. A hatékony Catabolysis és Chronolux™ technológiákat párosító ÚJ, forradalmi ChronoluxCB™ technológia sejtszintű tisztítással egészíti ki a szérum bőrfunkciókat összehangoló hatását a bőr természetes éjszakai regenerálódásának maximalizálása érdekében. 

Az új technológia segíti a sejtszintű károsodásokat okozó belső szennyeződések eltávolítását a bőrsejtekből, ezáltal optimalizálja a sejtműködést és javítja a bőr általános regenerálódását.

Látványosan enyhíti az öregedés látható jeleinek mindegyikélt, és teszi fiatalosabbá a bőrt. Hatására a megerősödött bőr ellenállóbbá válik a káros hatásokkal szemben. A minden etnikum számára bizonyítottan hatékony, forradalmi éjszakai regeneráló szérum hatására a bőr simábbá, hidratáltabbá, erősebbé és egyenletesebb tónusúvá válik. “

Számomra maximálisan bevált, és látványos változást érzek. Valóban sokkal puhább, rugalmasabb lett a bőröm és nagyon szépen segít a korábbi hegek gyógyulásában is. A Vichy Normaderm éjszakai arckrémemmel zseniális párosítás, reggelre gyönyörűen kisimult és picit sem olajos bőrrel ébredek.

Élvezet használni is, imádom ezt a pipettás csomagolást. Amellett, hogy higiénikusnak tartom, nagyon jól be lehet vele lőni az adagolást és olyan különleges érzésem van használat közben. 🙂 Kiadós adag egyébként, jó ideje használom már és meg sem látszik rajta, annyira kis mennyiség kell belőle egyszerre.

100%, hogy újra fogom vásárolni, ha ez elfogy, addig pedig megy a spórolás. Erről egyszerűen nem vagyok hajlandó lemondani!

Ti használtok valamilyen szérumot?
Ezt esetleg próbáltátok már?

Follow:
Oszd meg: