TESZT – Garnier Oil Beauty testápoló

Ezt a testápolót a L’Oréaltól kaptam az egyik bloggertalálkozón. Azóta szorgosan használgatom, gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy tudjak róla írni nektek. Számtalanszor írtam már, hogy mennyire hadilábon állok a testápoló használattal. Eddig két dolog tudott átlendíteni ezen a dolgon, a Nivea zuhanyzás alatt használható testápolója (ITT és ITT írtam róla), és a Tha Body shop testvajak. Nagyon szimpatikus volt a prezentációban ez a testápoló, kíváncsi voltam mit tud élesben.

Külsőre abszolút megnyerő, nekem nagyon tetszik a csomagolás formája és színe is, de a legjobb benne, hogy pumpás adagolója van, amit le is tudunk zárni. Így abszolút biztonságosan utaztatható és nem is kell belenyúlkálni (amit például a TBS testvajainál nem szeretek). a képen egy pumpányi mennyiséget láthattok, ezzel nagyjából az egyik lábam tudom bekenni.

Magát a testápoló krémet négy népszerű olajjal gazdagították: argán-, makadámia-, mandula- és rózsaolajjal. Ezek az olajak a bőr kinézetén javítanak, és szerintem ezeknek köszönhető a ragyogó finish is, amit ígérnek. Úgy vettem észre, kicsit csúszósabb is tőle a krém, nagyon könnyű eloszlatni a bőrfelületen.

Általánosan elmondható, hogy valóban egészen gyorsan beszívódik, de különféle időjárási viszonyokban sajnos másképp reagál. Nagyon nagy melegben és párás időben én például nem tudom használni, mert nem tűnik el a bőrömről, minden esetben marad ez az olajos, van valami a bőrömön érzésem. Egyszer direkt azért kentem be a lábam a rövidnadrághoz, mielőtt elindultam otthonról, hogy szebb kinézetű legyen, de sajnos át kellett törölnöm nedves törlőkendővel a lábam, mert két óra múlva is csúszkált a bőröm.

A nem ennyire szélsőséges időben viszont nagyon-nagyon jól teljesített, nekem is már-már élvezet használni. 🙂 Rászoktam, hogy most ezt kenem lefekvés előtt a lábaimra, így van ideje beszívódni teljesen a krémnek, és talán csak placebo, de szebbnek érzem a bőröm is. 🙂

Az illatáról lehet a legtöbbet hallani, ami egyébként nekem is tetszik, bár én az ilyen erős, nehéz, parfümös illatú dolgokat inkább télen szeretem használni. Sokáig lehet érezni a bőrön is, úgyhogy, ha ez fontos nektek, akkor érdemes vetni rá egy pillantást!

Drogériás viszonylatban nagyon klassz testápolónak tartom. Valószínűleg újra fogom ősszel venni, nyárra viszont valami könnyebbet keresek majd.

Ti próbáltátok már ezt a testápolót?
Meséljetek, szeretitek?

Follow:
Oszd meg: