Új márka érkezik hozzánk: NUXE

Egy új márka érkezése mindig örömmel tölt el, hiszen annyira szűk az a kör, amiből itthon válogathatunk! Én bevallom, korábban nem ismertem ezt a márkát, viszont a sajtótájékoztatón többen is iszonyatosan izgatottak lettek a hírtől, mivel már régóta használják a termékeket. A bemutatkozó prezentáció után, lehetőségünk nyílt kipróbálni mindent, és belemászni a teljes termékpaletta krémjeibe, hogy kicsit megismerkedjünk velük.

Lenyűgözött a márka filozófiája: nagyon szimpatikus, hogy ennyire természetes alapanyagokkal dolgoznak, mégis egy igazi komoly, bőrgyógyászati háttér áll a cég mögött. Teljes arc- és testápolási termékcsaládok érkeznek, úgyhogy érdemes lesz körbenézni szerintem, ha újdonságra vágytok. Nagyjából a Bioderma, La Roche Posay, Vichy kategóriájába esik majd az ára is a termékeknek.

Nagyon örültem, hogy megkaptam a képen is szereplő két terméket kipróbálásra, mert így teljesebb képet tudok alkotni a márkával kapcsolatban. Mindkettő sikertermék, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek hogyan válnak majd be! Az egyik a Nuxellence Jeunesse szérum, a másik pedig a Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj, amit arcra, testre és hajra is lehet használni. Az utóbbi izgat a legjobban, mert ilyen olajat még nem használtam. A szérum viszont a hialuronsav tartalma miatt fogott meg. Meglátjuk! 🙂

Természetesen lassan elkezdem a tesztelést, és szeptemberig be fogok számolni a hatásukról, addig is a Krémmánián tudtok olvasgatni a termékekről, ha érdekel benneteket!

Lényeg a lényeg: Szeptembertől nálunk is lehet kapni a NUXE márkát a patikákban! 🙂

Ti ismeritek a NUXE termékeket?
Mi a véleményetek róla?

Follow:
Share: