Maybelline MasterShape szemöldökceruza

A szemöldököm formázása nekem nagyon nehéz ügy, mivel alapból szőke szemöldököm van. Ha nem segítek rá semmivel, akkor szinte ott sincs, és elég könnyű túlzásba esni a különféle termékekkel, ami viszont megint nem szép látvány. Igyekszem mindig inkább a természetes hatás mellett dönteni, kevés ijesztőbb van számomra, mint egy sablonszerűen megmunkált szemöldök.

A Maybelline szemöldökceruzájával Larion Oscar ismertetett meg, élesben is megmutatta rajtam hogyan működik, és rögtön tudtam, hogy nekem ez kell. Be is szereztem a Glamour napokon egyet az 50%-os kedvezménnyel, és most eldöntöttem, hogy írok róla, mert majdnem elhasználtam az elsőt ,és megvettem a Joy napokon az utánpótlást is.

A legvilágosabb árnyalat szerencsére nem túl intenzív és picit sem vöröses, éppen csak annyi színt ad, hogy kicsit karakteresebb legyen a szemöldököm és keretezze az arcom. A waxos formulája azért ideális,  mert egy kicsit helyén is tartja a szemöldök szálait, úgyhogy miután utolsó lépésként a kis kefével átfésültem, a nap végére sem mászik el a helyéről. De amiért én imádom, hogy tökéletesen passzol a hajszínemhez.

A negatívuma a ceruzának, hogy rendkívül puha, és borzalmasan gyorsan fogy..ehhez képest elég borsos is az ára (2000 Ft), ha azt nézem, hogy mennyi idő alatt fogyott le ennyire a ceruza. .Nagyjából minden második használat után hegyezni kellett, ezért kicsit pazarlós is. Sajnos mióta kivonták a kedvenc szemöldökceruzám a forgalomból, ez az első, amivel szín és tartósság ügyben elégedett vagyok, úgyhogy ezt a békát le kell nyelnem, és ahogy eddig is a kuponokra és az akciókra fókuszálok. 🙂

Használata borzasztóan egyszerű, apró vonalakkal átmegyek a szemöldökömön, ezután pedig átfésülöm a másik végén található kefével. Persze még itt-ott egy kis highlighter és korrektor kerül a szemöldököm köré, de a ceruza segít a leglátványosabban. A hétköznapokban maradok is ennél, abszolút bevált, megkönnyíti a reggeleket. Biztosan újra fogom még párszor venni, sőt már be is szereztem az utánpótlást. 🙂

Ti milyen termékeket használtok a szemöldökötökre?

Follow:
Oszd meg: