Barry M körömlakk – Pomegranate

A múlt héten hétfőtől vasárnapig volt a körmeimen ez a lakk, és muszáj írnom róla! Nem ez az első Gelly Hi-shine lakkom a Barry M-től, de komolyan mondom újra meg újra lenyűgöz, hogy EGY rétegben ilyen a fedésük! Imádom a fényességét, az állagát, az ecsetét a kiszerelését…és most ennek a rózsás piros színét is imádom! Nem klasszikus piros, de nem is egy túl extrém szín, úgyhogy bárhol megállja a helyét. Annak ellenére, hogy egyszerű szín, a héten többen megjegyezték, hogy milyen jó a körmöm!

Szóval, ahogy mondtam egyetlen rétegben van a körmeimen, úgyhogy nagyon gyorsan meg is száradt.. Tényleg csak áradozni tudnék róla még hosszú-hosszú sorokon keresztül. Kicsit a képeken vibrálóbb a színe, mert itt épp nagyon szépen sütött a nap. Olyan tökéletes eper piros! Tuti, hogy tavasszal nyáron sokat fogom hordani, mert olyan kis kellemes nyári pirosnak mondanám ezzel a beütésével. A fürdőruháimhoz már most nagyon el tudom képzelni. 🙂

A Gelly kollekció más darabjaival is találkozhattatok már a blogon:
NUDE: http://beautyjunkie.blog.hu/2013/12/17/a_tokeletes_nude_lakk_nyomaban_2_barry_m_gelly_hi-shine_lychee
PIROS: http://beautyjunkie.blog.hu/2013/10/17/barry_m_blood_orange_models_own_red_sea

Imádom most a Barry M lakkokat, szabályosan gyűjtő lettem, a textured és a gelly vonal a kedvencem. Még vár egy pár darab arra, hogy megmutassam nektek, elöljáróban annyit, hogy a gellyk közül másik nagy kedvencem lett a zöld (watermelon)..iszonyatosan elegáns szín felkenve!

Hogy tetszik nektek? Szeretitek a Barry M lakkokat? Próbáltátok már ebből a vonalból valamelyik színt?

Follow:
Oszd meg: