Clarins szerzemények és akciók

müller outlet és a hellomonday posztok után már szerintem mindenki tudja, hogy állandóan keresem a lehetőséget, hogy minél jobb áron tudjak magas minőségű kozmetikai termékeket vásárolni. Borzasztóan megörültem épp ezért, amikor írtak, hogy elindul a clarinsklub, ahol jelentős kedvezményekkel lehet hozzájutni a teljes Clarins termékskálához. Én most rendeltem is gyorsan pár régen vágyott darabot, mert jó kis akció van épp: ajándék kézkrém vagy testradír járt, ha két HydraQuench terméket is vásárolok. Én már platina klubtag lehetnék az anonim kézkrémfüggők csapatában, mert újabban nagyon rákattantam, és természetesen most is azt választottam.

Regisztráció és minden feltétel teljesítése után 25% kedvezményhez lehet hozzájutni az oldalon, ami nagyon nem kevés! Az oldalon a teljes termékskálát megtaláljátok, szó sincs raktárkisöprésről, lejárt/ hamis termékekről, vagy bármilyen egyéb turpisságról. Ki is próbáltam a rendelést mielőtt ajánlom nektek az oldalt, mert volt két dolog a kívánságlistámon tőlük, plusz ez az akció és az elfogyó arckrémem meggyőzött arról, hogy most innen válasszak újat.

Hosszú távú tapasztalatom nyilván egyikről sincs még, nagyjából egy hete használom őket, úgyhogy csak első benyomásokat írok. Ha esetleg tetszik nektek ez az ajándék kézkrém/testradír akció, akkor ne maradjatok le róla, mert csak február végéig tart!

Ahogy írtam, végül választottam egy új arckrémet is, mert épp kifogyott, amit használtam. Sok nézelődés és utánaolvasgatás után döntöttem emellett. Attól függetlenül, hogy kombinált a bőröm, sajnos eléggé vízhiányos is tud lenni, ha nem figyelek oda, ezért nagyon fontos, hogy milyen arckrémet választok. Nagyon szimpatikus volt amit ígért, és jó véleményeket olvastam róla, így bátran rendeltem meg ezt a HydraQuench Lotion-t. 15-ös fényvédelemmel van ellátva, és pumpás kiszerelés, amit egyszerűen imádok! Semmit nem utálok jobban, mint tégelybe nyúlkálni, úgyhogy ez nálam nagy plusz pont. Gél és krém közötti állagú egyébként, nagyon gyorsan beszívódik, sminkelni is szuperül lehet rá, és valóban jól hidratál, kíváncsi leszek hosszútávon mennyire válik be, illetve, ha beköszönt a melegebb idő, akkor vajon soknak tűnik-e a bőrömnek. Egyelőre barátkozunk, majd írok még részletesebben róla!

szemkontúr zselét már egy ideje figyelgettem, nagyon sok jó véleményt hallottam róla és nagyon kíváncsi voltam, hogy tényleg mit is tud. Elméletileg halványítja a sötét karikákat, és csökkenti a duzzanatot. Erről sem alkotnék még teljes véleményt, de egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon kellemes érzés a szememnek, eddig messze a legjobb krém, amit próbáltam ez biztos. Látványra is úgy gondolom, hogy valóban segít, de ezt nem tudom, hogy csak én szeretném-e így látni vagy valóban..hosszabb távon úgyis kiderül. Amit megfigyeltem, hogy a sminkelésnél nagy segítség, nagyon szépen előkészíti a bőrt, egyik korrektor sem gyűrődött meg a szemem alatt, pedig sajnos korábban fordult már elő néhány rosszabb minőségű korrektorommal.

Az ajakápoló is a tipikusan nagy mániám miatt került a kosárba, kb. 15 darab gurul a lakásban és a táskáimban. Állandóan kenegetem a szám, egyszerűen nem bírom elviselni, ha ki van száradva. Teljesen elégedett vagyok vele, gyakorlatilag azonnal hidratál. Sokáig a számon is marad, nem kell 5 percenként újrakenni, nagyon kellemes illata van, és elég kiadós mennyiség.

Két halálom van, ha valakinek cserepes a szája, és ha száraz a keze, ezekre próbálok én is minél jobban odafigyelni. Az ajándék 30 ml kézkrém pedig nem is jöhetett volna jobbkor. Szerintem ennek is nagyon finom illata van, és a rendkívül sűrű, gazdag állaga ellenére iszonyú gyorsan beszívódik! Állandóan a számítógépen dolgozom, és utálom azokat a krémeket, amik hosszú percek után is visszaköszönnek a billentyűzetről, vagy a telefonomon nem tudok semmit csinálni, mert csak összemaszatolom a képernyőt, ahelyett, hogy elindítanék egy hívást. Éppen ezért most az asztalomon tartom mindig kézközelben, mert megkockáztatom, hogy ez a valaha próbált leggyorsabban beszívódó krémem! Tuti, hogy megveszem a teljes kiszerelést, mert ez a tökéletes “munka” kézkrém. 🙂

Utánakérdeztem, hogy milyen akciók várhatók márciustól az oldalon, és kettő is lesz! Az egyik, hogy minden Rouge Prodige ajakrúzs 50%-os áron kapható majd, valamint az alapozók mellé egy Clarins alapozóecset jár majd ajándékba. Ha valamelyik érdekel benneteket, akkor érdemes várni! 🙂

Próbáltatok már valamit a Clarins-től?  Tetszik nektek ez a kedvezményes vásárlási lehetőség? Tudtok még hasonlókat?

Follow:
Share: