Seche Vite – Empress

seche (9)_2.jpg

Ezt a körömlakkot én választottam a Nailland standnál, és ez volt a második, amit kipróbáltam a Barry M pirosa (és a Models Own csillámos, de azt inkább ne is számoljuk..) után. A Primőr találkozó és TGFWB előtti péntek délután döntöttem úgy, hogy ez a körömhossz éppen ideális lesz ehhez a mély sötét lila lakkhoz, illetve az aznapi és a másnapra összeállított szettemhez is jól passzolt ez az árnyalat.

Aki twitteren követ, vagy pedig szombaton találkozott velem, az már biztosan értesült arról mekkora hatalmas csalódás is ez a lakk. Le is lőttem a poént, de nem bírom ki. Szombat reggel ugyanis úgy ébredtem, hogy már lepattogott a körömvégeken egy-két helyen. Tekintve, hogy nem volt időm újralakkozni, ezt még gondoltam ki tudom javítgatni gyorsan. Mire odaértem a találkozóra hatalmas darabokban vált le a körömről, és nem tudom igazából miért… nap végéig takargathattam a kezemet, mert jól cserbenhagyott. 🙁

A szokásos essence BTGN alap- és fedőlakkal használtam, ugyanezzel másik lakkok 4-5 napig kibírják a kezemen minden különösebb probléma nélkül.

Egyébként zseniálisan fed, egyetlen rétegben van a képen a körmömön, szuper fényes, fedőlakkot csak a tartósság (haha) miatt kentem rá, és gyorsan is szárad. Minden csodálatos lenne, de hát ez hatalmas csalódás így. Sajnos képet nem készítettem a borzalmas állapotokról, örültem, hogy hazaértem és lemoshattam.

Biztosan fogok még egy próbát tenni vele, önmagában megnézem hogyan teljesít, mert egyébként a színébe szerelmes vagyok! Annyira szuper őszi/téli szín! Mindig is nagy vágyam volt egy ilyen igazi sötét lakk, ami azért nem fekete, úgyhogy nem fogom ennyiben hagyni a dolgot, keresem a megoldást!

Ti milyen fedőlakkot használtok? Én most a Seche Vite fedőre pályáztam volna, hátha a sajátjával jól működik, és egyébként is arról mindenki ódákat zeng..de hát készlethiányos szegény, úgyhogy nem fogom tudni beszerezni egy darabig. 🙁

Follow:
Share: