Lioele krémpirosítók

IMG_8315_2.jpg A pirosító az egyik kedvencem a sminkek közül. Iszonyatosan rá tudok állni néha, és akkor mindenhol csak a tökéletes pirosítót vadászom.. Mostanában valahogy a krém pirosítók lettek a kattanásaim, és ezért muszáj volt kipróbálnom ezeket a Lioele darabokat is.

A krémpirosítókat egyébként azért szeretem, mert ezzel tudok a legkönnyebben kipirult orcákat varázsolni magamnak. Nem kell hozzá gyakorlatilag semmi, nekem az vált be a legjobban, ha az ujjaimmal viszem fel. Nyilván ügyelni kell rá, hogy tiszta kézzel nyúljunk bele, de egyébként pont a kezem melegsége kell ahhoz, hogy a tökéletes eldolgozható állapotba kerüljön a krém, és szépen egyenletesen tudjam felvinni. Ecsettel szerintem nem olyan egyszerű.IMG_8320_2.jpg

Két színben kapható a webshopban, #1 barack rózsaszín és #2 baba rózsaszín, itt találjátok, most pont 10%-al olcsóbban:
http://bbkrem.hu/kozmetikum/smink/lioele-krempirosito.html

A barackos színt az igazán világos bőrűek (mint én is) tudják értékelni igazán, nagyon ritka olyan jó színt találni, ami matt, látszik, de mégis visszafogott, és ez hatványozottan igaz a krémpirosítókra.

Szerintem mindkettő gyönyörű, építhetőek, és tényleg nagyon szépen eldolgozhatóak!
A mintákat természetesen fordított sorrendben készítettem, csak a bonyodalom kedvéért, de azért szerintem felismerhető, hogy melyik melyik. 🙂 Erősebben és eldolgozva is láthatjátok őket:
IMG_8333_2.jpg Itt pedig élesben a pink:IMG_8021_2.jpg

Ti hogy álltok a krémpirosítókkal? Szeretitek? Van valamilyen kedvencetek?:)

Follow:
Share: