NIVEA In-Shower Body Milk

Már meséltem nektek az egerszalóki sajtótájékoztatóról, és most picit beszámolnék a bemutatott termékről is, így ennyi idő távlatából. Nehéz a helyzet a testápolókkal szerintem, mert ahány ember annyi szokás és annyi féle bőr ugyebár, szóval, ami nekem kellemes az másnak lehet, hogy idegesítő és a többi..

Először is tehát leírom az én testápolóhoz fűződő viszonyomat. Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor azt mondnám UTÁLOM. Szerintem a világ legrosszabb dolga az, amikor megfürdesz, jó meleg van, leitatod magadról a vizet, és aztán bekened magad a hideg testápolóval, és mint egy nyirkos béka állsz a fürdőszoba közepén és azon gondolkodsz vajon felveheted-e már a ruhád, vagy megint minden tiszta krém lesz.

Én rengeteg félét próbáltam már, és még talán a testvajakkal volt a legkevesebb ilyen bajom. Az mindenesetre biztos, hogy maximum lefekvés előtt és max. heti 1-2 alkalommal vagyok képes rávenni magam a procedúrára.  Állati kíváncsi voltam, hogy ez a zuhanyzás közben felkenhető dolog mégis milyen eredménnyel fog szolgálni rövid- illetve hosszútávon. Egyrészt, hogy megfelelő mértékben hidratál-e, másrészt pedig, hogy nem fogom-e ezt is megutálni rövid időn belül.

A használata nagyon egyszerű, szokás szerint simán megfürdünk, majd utána ugyanúgy, ahogy a tusfürdővel, ezzel is be kell kenni magunkat és lemosni. Nem vesz több időt igénybe, mint fél perc. Megtörölközünk és kész is vagyunk.

Nagyon megörültem a végeredménynek, ugyanis valóban puha lett a bőröm, és nem is maradt utána a szokásos tapadós érzésem, nem volt hideg, semmi. Az egyetlen szokatlan dolog számomra az állaga, amit zuhanyzás közben vesz fel, nem rossz csak még nem volt ilyenhez szerencsém, ez elsőre furcsa lehet és én picit aggódtam, hogy hogyan fogom lemosni vajon..de igazából simán. 🙂

Hosszútávú tapasztalat vagyis inkább a kialakult szokásom, hogy napi szinten csak a lábaimat kenem be, és heti 1-2 alkalommal kb az egész testemet, ennyi bőven elég. A lábikóimnak nagyon jót tesz, hogy minden nap kapnak egy kis törődést, hajlamos extrém szárazságra, de így már ezer éve nem volt ilyenre példa. 🙂 Ennek a rutinnak hála tovább tart a flakon, plusz tényleg mindig selymes marad a bőröm.

A családomban is nagy népszerűségnek örvend, folyton érzem a tipikus nivea illatot, ha valaki fürdött, szóval tutira rájárnak! 😀

Én nagyon örülök neki, hogy lett egy ilyen verzió is, biztosan újra fogom vásárolni, nagyon megszerettem!

Hogy álltok a testápolózással? Ti találkoztatok már hasonló termékkel? Ki fogjátok próbálni?

Follow:
Share: