OUTFIT – Rabbit Heart

IMG_6367_2.jpg

 Ezt a pulcsit még nem mutattam nektek, pedig mikor megláttam a webshopban képtelen voltam neki ellenállni! Annyira aranyos ez a nyúl! <3 A szemüvegemmel sem volt még azt hiszem outfit a blogon, úgyhogy most ezt is láthatjátok bevetésen!:)

A mai napot a szüleimmel és nagyszüleimmel töltöttem, erre ez a lazább outfit teljesen jól megállta a helyét, de mostanában azon gondolkodom, hogy egy szuper puha kapucnis pulcsiban, teát kortyolgatva vészelném át a maradék időt, ameddig rendesen ki nem tavaszodik.. Ma még egészen tűrhető volt az idő, úgyhogy előkaptam a kedvenc kabátomat is, és úgy döntöttem, hogy a téli darabokat most már véglegesen elpakolom, történjen bármi!!

Nektek hogy telt a vasárnapotok?:)

IMG_6412_2.jpg IMG_6374_2.jpg IMG_6415_2.jpg IMG_6388_2.jpg IMG_6375_2.jpg IMG_6371_2.jpg IMG_6365_2.jpg IMG_6391_2.jpg IMG_6416_2.jpg IMG_6417_2.jpg

 


KABÁT – www.sheinside.com
PULCSI – http://www.sheinside.com/Grey-Batwing-Long-Sleeve-Rabbit-Print-Sweater-p-104777-cat-1734.html
TÁSKA – ZARA
NADRÁG – H&M
BOKACSIZMA – PROMOD

Follow:
Share:
 • Kitta

  nagyon hipster:D(=jóóó!)

 • Flóra Sebestyén

  De jó ilyen mosolygósnak látni! 😀 A nyuszi uras pulcsi tényleg nagyon aranyos, a szemüveg viszont egy kicsit kicsinyíti azt a szép szemed.

 • Zsu

  A szemüveged dioptriás, vagy kiegészítőként viseled?

 • Apolka

  jópofa a pulcsi, és jól áll a szemüveg! hehe, én márjó ideje elpakoltam a téli cuccokat, a március 15-i havazáskor dacból nem vettem elő a téli csizmát.=D mondjuk itthon is kuksoltam, mert nem lehetett kimenni a faluból.

 • Maggie

  Dioptriás, vaksi vagyok:(

 • Maggie

  Köszi Apolka!:)
  Én kénytelen voltam elővenni egyszer újra mindent, de most már nem vagyok hajlandó!

 • Maggie

  Köszi :’D

 • Maggie

  Köszi:)

 • Mau

  A nyulak jóarcok 🙂

  Jópofa a szett, nekem bejön, igenis kellenek ilyen napok is, nem lehet állandóan csitti-fittinek lenni.
  Na, a téli cuccok meg… teátrálisan elpakoltam én is őket hetekkel ezelőtt, hótaposót, téli kabátot, sálakat, kesztyűket, sapkát… erre méteres hó, mínuszok… hát, szégyen szemre elő kellett cibálni szinte mindent a szekrényből… Azt hittem, sírok… 🙁 Most még várok a hét végéig, aztán ismét teátrálisan elpakolok, hátha bejön… 🙂