The Body Shop születésnapi parti

Délután az Aréna plázába voltam hivatalos, ugyanis ahogy már sokan tudjátok, most egy éve, hogy megnyitott itthon is az első The Body shop üzlet. Én már akkor nagyon boldog voltam, mert korábban mindig a külföldi kiruccanások alatt szereztem be a kedvenc termékeimet, de azért az úgy az igazi, ha itthon is bármikor be tudok ugrani körbe szaglászni vagy éppen kérni egy mintát és kipróbálni a dolgokat mielőtt megvenném a teljes méretet. 🙂

Lényeg a lényeg, hogy most sok szuper akció is kapcsolódik az alkalomhoz, úgyhogy nézzetek be egy üzletbe, ha tehetitek, vagy akár a webshopba! 🙂 

Nagyobb összeget tennék rá, hogy a Horváth cukrászdának köszönhettük a testvaj alakú tortát, ami egyébként belga csoki volt, és úgy hallottam, hogy íze is szuper volt!

Imádom a kis szetteket, legyen szó neszeszerről, fém- vagy papírdobozról, mini vagy teljes méretű termékről, azt hiszem ezzel mindig le lehet majd venni a lábamról! Valószínűleg köze van ahhoz, hogy így annyival gusztusosabbnak néz ki minden..könnyen lenyűgözhető vagyok na. 🙂

Most egyébként az Aloe-s cuccokkal szemezek, úgyhogy a zöld mini szettet már ki is néztem magamnak, csak nem teljesen azok a termékek vannak benne, amit én kipróbálnék, ezért még várat magára a dolog. Ti próbáltátok már az aloe verás vonalat? Hogy vált be?:)

a kókuszos vonalból még nem próbáltam semmit, de nagyon fini az illatuk, azt hiszem, hogy ajakbalzsamot láttam belőle, szerintem arra benevezek! 🙂

A mangós testvaj az egyik ikonikus termékük, és ma a goodie bag-ben éppen ez volt..fuu hát valami isteni! Én szerintem valamiért a boltban mindig elmentem mellette, “mindenki úgy imádja..nekem akkor másik kell alapon” .:D Ó micsoda butaság volt..isteni finom!! Bárcsak meg lehetne kóstolni.. és álljon is itt az all time kedvenc sorozatom egyik imádott jelenete:

Ezek a duo tégelyek szerintem annyira zseniálisak, hogy nem is tudom eddig miért nem voltak! A legjobb választás, szerintem én ezentúl csak ilyet fogok venni! (úgyse..:D)

Volt tombola, Dukai Regina húzta ki a három szerencsést. Annyira örültem, mert az egyik ajándékcsomagot sminkkel Viki vihette haza! Meg is örökítettem az örömét, puszi innen is!:)

Látogassatok el a facebook oldalukra (http://www.facebook.com/thebodyshop.hu),  és a webshopra is (http://the-body-shop.hu/) és csapjatok le most, ha valami tetszik, mert ajándék testvajat adnak bizonyos vásárlások mellé!:)

“AKCIÓ: Vásárolj üzleteinkben vagy a webshopban 5000 Ft felett, és mi megajándékozunk egy 50 ml-es mangós testvajjal, ha pedig 10.000 Ft fölött vásárolsz, tiéd lehet egy 200 ml-es málnás, mandulás vagy áfonyás testvaj! Az akció április 4-7. között érvényes. 10.000 Ft feletti webshopos rendelésnél kérjük írd a megjegyzés rovatba, hogy mandulás, málnás vagy áfonyás testvajat kérsz ajándékba.”

Írjátok meg kommentben, hogy nektek mi a kedvenc TBS terméketek, nagyon kíváncsi vagyok, kinek mi vált be! 🙂

Follow:
Share: