Gillette Fusion Proglide – JÁTÉK!

NYJ.jpg

Nem rég jelent meg a piacon ez az új borotva, amit most én is kipróbálhattam. Az a helyzet, hogy furcsa vagy nem, én mindig is inkább a férfiaknak kitalált borotvákat használtam, mert valahogy sokkal jobbnak bizonyultak, mint a női társaik. Sokkal jobb újításokat vezetnek be és ezek legalább hasznosak! Nekem úgy tűnik, hogy a női borotvák túlárazottabbak is, viszont ezzel együtt használhatatlanabbak is a mindenféle borotválkozást „könnyítő” párnácskáknak köszönhetően. Mindenesetre nekem bevált ez az új technológia, pihe-puha a lábam és meglepően tartósabb is az eredmény, pedig egy borotvától alapvetően nem ezt várja az ember. Lehet, hogy tényleg van valami ebben az újításban?

Három ember közületek megnyerheti ezt a szettet, úgyhogy olvassátok el figyelmesen az alábbi szöveget ! 🙂

 

 

IMG_0923.JPG

„A Gillette Fusion ProGlide, amely a Gillette Fusion áttörést hozó technológiájára épít, egyedülálló technológiák egész sorát egyesíti, melyek a kritikus részeket veszik célba az alapos borotválkozás érdekében, és így biztosít hihetetlen kényelmet és teljesítményt! A Gillette Fusion ProGlide™ technológiát azért tervezték, hogy hihetetlen kényelmet nyújtson a száliránnyal szembeni borotválkozás során köszönhetően

  • annak, hogy a vékony pengék kis ellenállással siklanak át a szőrszálakon.
  • Microcomb*-nak, amely segít a szőrszálakat optimálisan a pengék felé terelni, hogy azokat kis vágási ellenállással vágja le a penge.

A Gillette termékekről

A Gillette Fusion ProGlide újratervezett, alacsony vágás ellenállású pengéivel finomabb élekkel és alacsony ellenállású bevonattal teszi lehetővé, hogy a pengék könnyedén vágják át a szőrszálakat**.  A pengestabilizátorral az optimális pengetávolság könnyedén megtartható, ami a kényelmet szolgálja, és lehetővé teszi, hogy a pengék igazodjanak az arc kontúrjaihoz.Az áramvonalas Snowplow Comfort Guard elvezeti a felesleges borotvahabot, hogy az optimális pengepozíció megmaradhasson, illetve kifeszíti a bőrt az igazán alapos és kényelmes borotválkozásért. A nagyobb méretű Lubrastrip™ ásványi olajjal és síkosító polimerekkel teszi kényelmesebbé a borotválkozást, az újratervezett ergonómikusabb markolat pedig könnyebbé teszi a fogásváltások közötti súlyelosztást. Még egy plusz, hogy az Innovatív Microcomb, kizárólag a Gillette Fusion ProGlide Power borotván került bevezetésre, amely segít a szőrt a penge irányába terelni.”

IMG_0927.JPG

Ha szeretnétek megnyerni magatoknak, vagy akár apunak, tesónak, barátnak, nem kell mást tenni, mint jelentkezni (név, e-mail cím, helyes válasz) január 13 vasárnap éjfélig! Az itt jelentkezők közül 2 nyertest fogok sorsolni, a facebookon a játék képét megosztók közül pedig még egyet! A csomagot a Procter & Gamble fogja postázni a nyerteseknek.

Hajrá! 🙂

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .