Baviphat barackos púder #1 #2

IMG_0852.JPG

Erről a púderről már írtam egyszer, itt találjátok a bejegyzést: http://beautyjunkie.blog.hu/2012/02/08/baviphat_barackos_puder . Azóta is töretlenül használom és imádom ezt a kis barackos kompaktot, gyakorlatilag kiszorított nálam minden mást, annyira megszerettem! Időközben bővült a színválaszték, úgyhogy most megmutatom, hogy az 1 és 2 miben különbözik egymástól:

IMG_0850.JPG

Első ránézésre semmi különbség, most is itt van mellettem, nézem és nem igazán látok semmit. Néha az #1-et sötétebbnek látom 😀 A dolog valószínűleg azért ennél összetettebb, úgyhogy próbálgattam mindenhogyan, és azt tudom elmondani, hogy inkább abban van különbség, hogy sárgásabb vagy pinkesebb-e. A #1 inkább sárgás, míg a #2 pinkes, ezért tűnhet szerintem „sötétebbnek” az első. Természetesen mindkettő kifejezetten világos, de azért jó tudni, hogy már ez alapján is lehet választani. 🙂
IMG_0847.JPG IMG_0846.JPG IMG_0848.JPG

Csináltam róluk ilyen erős mintát, hátha itt jobban kijön a különbség, a sorrend #1 #2:

IMG_0856.JPG IMG_0857.JPGA valóságban, amikor szépen eldolgozva kerül fel az arcra, nem lehet igazából megkülönböztetni, hogy melyik is van fent. Válasszátok azt, amelyik árnyalatba eddig soroltátok magatokat, de nagyot nem lehet hibázni vele! 🙂

Továbbra is ajánlom jó szívvel:

http://bbkrem.hu/kozmetikum/smink/baviphat-sugar-girl-peach-sebum-solution-pact-puder-341.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Nekem ebből hasznom nem származik!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .