Ajándék ötlet – Travalo parfümszóró

Valószínűleg már jól áll mindenki a karácsonyi ajándékokkal, de ha mégsem, akkor ez egy jó apropó, hogy megmutassak nektek egy szuper kis kütyüt. Nekem mindig problémás, hogy hogyan vigyem magammal a nagy parfümös üvegeket, ugyanis általában a legnagyobb kiszerelést vásárolom meg gazdaságossági okokból. Évek óta ugyanazt a parfümöt használom, nem vagyok egy nagy váltogató, úgyhogy logikus a nagy kiszerelést megvenni. Persze utazásnál vagy egy szimpla hosszú napon, amikor szeretném mégis felfrissíteni az illatot estére, rá kell döbbenjek, hogy a 80 illetve 100ml-es üveg nem éppen a táskába dobós kategória és nem olyan jó hurcolni. Régóta kerestem erre megoldást, de őszintén szólva nem tetszett semmi igazán..ezeket a kis parfümszórókat sem teljesen értettem, volt már egy ilyenem korábban, de abba öntögetni kell a parfümöt..nos erre a procedúrára nem vállalkoztam, főleg, hogy a parfümös üvegem nem olyan egyszerű szétszerelni, így abból végül ecsetmosó folyadékszóró lett. 😀

Most kipróbáltam ezt a Travalo nevű parfümszórót, és azt kell mondjam, amennyire féltem, hogy szanaszét fogom folyatni a parfümömet, annyira pozitívan csalódtam! Borzasztó egyszerű és nagyon magátólértetődő a használata, csak a fújókát kell a parfümös üvegről leszedni, rádugni a travalo alját és belepumpálni annyi parfümöt amennyit szeretnénk. Nem folyt mellé és nem is volt nehéz művelet.

Én most éppen elutaztam és nagyon örülök, hogy nem kellett még ezt is a bőröndbe suvasztani (rettegek, hogy egyszer eltörik az üveg), hanem csak simán a táskám kis zsebében elfér. Egyébként szerintem ezzel a repülőre is felengednek, hiszen az ottani korlátoknak megfelelő mennyiséget is tudsz magaddal vinni!

Sok-sok színben kapható, és a parfümériák drogériák polcain találjátok meg őket. Anyunak, barátnőnek jó kis ajándék lehet. Ilyesmit nem biztos, hogy megvesz magának az ember, viszont nagyon praktikus dolog!

Csináltam egy mini step by step-et a használatáról, hogyha valaki még mindig nem tudná elképzelni!

 

Follow:
Share: