Ajándék ötlet – Travalo parfümszóró

Valószínűleg már jól áll mindenki a karácsonyi ajándékokkal, de ha mégsem, akkor ez egy jó apropó, hogy megmutassak nektek egy szuper kis kütyüt. Nekem mindig problémás, hogy hogyan vigyem magammal a nagy parfümös üvegeket, ugyanis általában a legnagyobb kiszerelést vásárolom meg gazdaságossági okokból. Évek óta ugyanazt a parfümöt használom, nem vagyok egy nagy váltogató, úgyhogy logikus a nagy kiszerelést megvenni. Persze utazásnál vagy egy szimpla hosszú napon, amikor szeretném mégis felfrissíteni az illatot estére, rá kell döbbenjek, hogy a 80 illetve 100ml-es üveg nem éppen a táskába dobós kategória és nem olyan jó hurcolni. Régóta kerestem erre megoldást, de őszintén szólva nem tetszett semmi igazán..ezeket a kis parfümszórókat sem teljesen értettem, volt már egy ilyenem korábban, de abba öntögetni kell a parfümöt..nos erre a procedúrára nem vállalkoztam, főleg, hogy a parfümös üvegem nem olyan egyszerű szétszerelni, így abból végül ecsetmosó folyadékszóró lett. 😀

Most kipróbáltam ezt a Travalo nevű parfümszórót, és azt kell mondjam, amennyire féltem, hogy szanaszét fogom folyatni a parfümömet, annyira pozitívan csalódtam! Borzasztó egyszerű és nagyon magátólértetődő a használata, csak a fújókát kell a parfümös üvegről leszedni, rádugni a travalo alját és belepumpálni annyi parfümöt amennyit szeretnénk. Nem folyt mellé és nem is volt nehéz művelet.

Én most éppen elutaztam és nagyon örülök, hogy nem kellett még ezt is a bőröndbe suvasztani (rettegek, hogy egyszer eltörik az üveg), hanem csak simán a táskám kis zsebében elfér. Egyébként szerintem ezzel a repülőre is felengednek, hiszen az ottani korlátoknak megfelelő mennyiséget is tudsz magaddal vinni!

Sok-sok színben kapható, és a parfümériák drogériák polcain találjátok meg őket. Anyunak, barátnőnek jó kis ajándék lehet. Ilyesmit nem biztos, hogy megvesz magának az ember, viszont nagyon praktikus dolog!

Csináltam egy mini step by step-et a használatáról, hogyha valaki még mindig nem tudná elképzelni!

 

Follow:
Oszd meg:

15 Comments

 1. Guest
  december 18, 2012 / 12:39

  Nagyon jó ötlet, de aki rendesen utána néz kis összegből is tud nagyon jót vásárolni és nem kell több ezres „Travalo”-kra költeni. Ajánlhatom a Müllert ahol 5ml-es szóró 500 Ft és ugyan így működik és szintén nem törik el. De rengeteg féléhez hozzálehet már jutni interneten 500-1000 Ft összegekért, ami jó minőség és ugyan ezt tudja 🙂

  Én biztos nem adnék érte 2-3 ezreket, aki szemfüles talál olcsón jót! 😉

 2. Guest
  december 18, 2012 / 12:44

  Nagyon jó ötlet, de vannak olcsón szintén ilyen kis okos szórót ezekkel a tulajdonságokkal! 🙂 Pl Müller 5 ml-es 50 Ft és interneten találhatók nagyon jó minőségű szórók 500-1000 Ft között.

  Szerintem ez nem ér meg 3000-3500 Ft-ot mivel léteznek sokkal olcsóbbak amik nagyon jó minőségűek, aki keres az talál! 🙂
  Ettől még hasznos kis találmány!

 3. Angiretro
  december 18, 2012 / 12:45

  Nagyon jó ötlet, de vannak olcsón szintén ilyen kis okos szórók ezekkel a tulajdonságokkal! 🙂 Pl Müller 5 ml-es 500 Ft és interneten találhatók nagyon jó minőségű szórók 500-1000 Ft között.

  Szerintem ez nem ér meg 3000-3500 Ft-ot mivel léteznek sokkal olcsóbbak amik nagyon jó minőségűek, aki keres az talál! 🙂
  Ettől még hasznos kis találmány!

 4. _-Mia-_
  december 18, 2012 / 14:41

  Angi: nem azzal van baj hogy nincs olcsóbb, hanem hogy az olcsóbb öntögetős…. Mire megtöltöd/átfújkálsz bele, még a füled is úszik. Nem beszélve arról, hogy még az 1000Ft-os Mülleres is baromi silány minőségű ehhez képest. Ja és nem, nem kapok részesedést vagy ilyesmi 😀 Csak én is szeretnék majd egy ilyet, mert meguntam hogy a drágán vett kedvenc parfümöm szanaszét locsoljam.
  Maggie: igen, a repülőre tuti fel lehet vinni!

 5. Anna
  december 18, 2012 / 14:58

  Ez jó ötlet! Szerencsére én olyat használok, amiből kapható twist and spray kiszerelés, és ha elfogy csak az utántöltőket kell megvenni és 2 mozdulattal kicserélni (Chanel Chance).

 6. Maggie
  december 18, 2012 / 18:46

  Ah igen én is néztem már, emiatt majdnem váltottam egy chanelre:D De ezt túlságosan szeretem:(

 7. Maggie
  december 18, 2012 / 18:47

  Nyilván mindenki azt vegye, ami neki a legjobban megfelel:) Érdemes keresgélni, de nekem ez bevált, így erről írtam:)

 8. Maggie
  december 18, 2012 / 18:48

  Ez a repülős a legjobb hír, az mindig olyan macera volt..nagyon féltem, hogy a bőröndben szétrobban a nagy üveg:(

 9. Angiretro
  december 19, 2012 / 00:21

  Nem öntögetősre gondoltam, meg arra amibe bele kell fújni, azt én sem ajánlanám! 🙂
  Vannak amik szintén így alulról tölthetőek, mint a Travalo és nem szivárog. Biztos vagyok benne, hogy több a rossz minőségű utánzat a töltögetősek de ez amivel én találkoztam (nővérem kapott ajándékba többet) tökéletes (csak a fej része nem arany vagy ezüst) és valami 1000 Ft-os összeg volt ugyan így a külseje is védve van hogy ne törjön el és látható benne a parfüm mennyisége is.

  Aki ajándékba szánja biztosan egy jobb minőségűre ruház be, de én saját használatra bevállalom az olcsóbb kategórásat főleg, hogy tudom aki vette nem fog nekem rosszat hozni így számomra megéri egy áráért a 3 db 🙂
  Már régóta tervbe volt most ennek hatására lehet ezt is a karácsonyi ajándékaim közé veszem 😀

 10. Angiretro
  december 19, 2012 / 00:22

  Igen az biztos, hogy legalább ezért az árért tökéletes a minőség is! 🙂

 11. barbi
  december 19, 2012 / 12:05

  pont ilyen van a mostani pixibox-ban. 🙂

 12. Kodi
  december 22, 2012 / 17:46

  Hol lehet ilyet kapni, olyan kis cuki, beruháznék egybe…

 13. Maggie
  december 22, 2012 / 20:25

  Minden parfümériában!

 14. Vendégposzt: A második Pixibox tartalma
  december 23, 2012 / 16:49

  […] is benne volt a dobozban, én ettől függetlenül készítettem róla nektek egy kis ajánlót, ITT […]

 15. Dóri
  május 23, 2013 / 11:59

  Szia,

  Szeretnék kérdezni egyet. Az első töltés nekem is sikeresen ment, de nem tudom után tölteni, mert kispriccel. Neked sikerült?

  Előre is köszönöm szépen,
  Dóri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .