AVON Perfect Kiss ajakrúzs – Fuchsia Flirt, Deep Orchid, Berry Smooch, Red Embrace

A 2013/2. kampányban egy újabb rúzs családé lett a főszerep. A Perfect Kiss névre hallgató rúzsok avokádó-és kókuszolajjal segítenek puhítani az ajkakat, és SPF15 fényvédő faktorral rendelkeznek. Ezek a dolgok mármár általánosságnak is számítanak, sőt úgy is mondhatnám, ez a minimum, amit egy rúzzsal szemben elvárunk. A hidratáló hatásáról most élesben is beszélhetek, ugyanis borzasztóan ki volt száradva a szám, én mégis gondoltam egy merészet ma, és a legsötétebb színt kentem a számra,  a Deep Orchid árnyalatot. A nap végére majdnem teljesen rendbe tette a számat, és nem is mutatott rajta olyan csúnyán, mint egy bármilyen sötét vagy élénk rúzs.

Egyébként elképesztően pigmentáltak a színek, erős a fedésük, és nekem nagyon tetszik a textúra! Könnyen siklik és viszonylag precízen felvihető közvetlenül a tokból, de a sötétekhez a kevésbé biztos kezűeknek ajánlanék egy ecsetet!

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az a tok, ugyanis az egy dolog, hogy a fényes ezüst gyűjti az ujjlenyomatokat, de nagyon könnyű és ezért elég gagyi érzetet kelt. Kárpótol a benne lévő anyag, de azért teljesebb lenne az öröm, ha kézbe venni is legalább olyan jó lenne, mint felkenni. Hatalmas a színválaszték egyébként, 24 árnyalat közül lehet válogatni, és 999 ft-ba kerül.

Készítettem mintákat a színekről, aztán előbb utóbb sminkkel együtt is igyekszem megmutatni mind a 4 nekem meglévő árnylatot!:)Még sohasem viseltem ennyire durván sötét rúzst napközben, emberek közé, de úgy érzem egész jól debütált, és nagyon jól éreztem magam benne! 🙂

Ti viseltetek már ennyire sötét rúzst? Szeretitek?:)

Follow:
Share: