Avon LUXE szemhéjpúder paletta – Glamorous Roses

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (12).JPG

Befotóztam a hat új LUXE szemhéjpúderpalettát, és szépen sorban végigmegyek rajtuk, elsősorban azért, mert a katalógusból rendelést szeretném könnyebbé tenni. Nehéz eldönteni egy nyomtatott mini képről, hogy akkor milyen is lesz amit kézhez kapunk majd. Nem feltétlenül a minősége, de úgy egyáltalán a színek..matt vagy selyemfényű esetleg csillámos? Ez nem fog kiderülni a papírlapokról.

Minden paletta egymással harmonizáló 5 színt tartalmaz. A csomagolásuk ugyanolyan, fényes arany kompakt, ami szörnyen gyűjti az ujjlenyomatokat. Ez a szájfénynél/rúzsnál még nem volt túl zavaró, ebben az esetben engem viszont borzasztóan idegesít. Sokkal nagyobb felületről van szó, és szerintem nagyon csúnya, ha össze van tapizva. 🙁 A szemhéjpúderek elrendezése gyakorlatilag az Estée Lauder vagy a Guerlain paletták koppintása, de azért jóval gyengébb kivitelezésben. ami nagyon tetszik, az a hatalmas tükör, ami helyet kapott benne. Ez a méret már alkalmas lehet arra, hogy utazáshoz elvigyük és akár ebben a tükörben készítsük el a sminket!

 Ez a paletta egészen tetszik, színösszeállítását tekintve ezt teljesen jól eltalálták! Vannak benne selyemfényű és matt színek is, amik jól harmonizálnak egymással. Natúr és erősebb smink is kihozható belőle és a natúrsága ellenére, szerintem egyáltalán nem unalmas színekkel van megtöltve. A matt színek ebben is picit porolnak, de még nem találkoztam olyan mattal, ami nem csinálta ezt. Nekem alapvetően tetszenek ezek a piszkos színek, ebben is a szürkés-barnás lilát és a fáradt rózsaszínt imádom a legjobban! A fényes kiemelő szín is nagyon szép, és a matt lila is elég erőteljes, normálisan lehet vele dolgozni. A sötétbarna nekem picit hasonlít a Cocoa Couture barnájára, azzal a különbséggel, hogy ebben nem annyira hangsúlyosak az arany csillámok (ami szerintem nem is baj).

avon_luxe-szemhejpuderpaletta (1).JPGavon_luxe-szemhejpuderpaletta (7).JPGavon_luxe-szemhejpuderpaletta (11).JPGavon_luxe-szemhejpuderpaletta (35).JPG fényes bőrszín
fényes szürkés barna
matt sötét lilás barna
matt fáradt rózsaszín
arany fényű sötét mély barna

Ez a paletta elég meggyőző szerintem, jók a színei, vannak köztük különlegesebbek is, és tetszik, hogy a matt színek is jól teljesítenek nem csak a fényesek!

A 2012/16-os katalógusban lesz kapható!

Follow:
Oszd meg: