OUTFIT – One Simple Idea

IMG_4511_2.jpg

Pénteken Dáviddal találkoztam délután az Alleenál, aztán elmentünk a Fashion Streetre megnézni az aznap nyitó Massimo Dutti-t. Maga az üzlet csodaszép, és a ruhák-táskák-cipők is elvarázsoltak, de az áruk egy kisebb szívrohamot okozott sajnos. Tudtam, hogy a Zara fölé pozicionált üzletről van szó, de azért sokkolt, hogy majdnem ugyanaz a minőség mennyivel drágább tud lenni.. Még szerencse, hogy most nyitottak, nincs olyan messze a leárazás! 🙂 Az Inditex eddigi üzletei közül egyébként messze ennek a kínálata tetszik a legjobban, és a minősége is egy hajszálnyival jobbnak tűnik, a Zara/Stradi mostanában kapható szinte foszló cuccai után.

A péntek egy szimpla sulis rohangáló nap volt, ennek megfelelően választottam a ruhám is. Igyekszem kihasználni az utolsó olyan napokat, amikor egy vékony dzseki még elég, és ennek megfelelően ez a Promod kabi jó formán le sem szakad rólam, egyszerűen IMÁDOM.. Egyébként terveztem végre egy szőrme mellényt beszerezni, de talán megint túl késő van már hozzá, és nem is találtam sehol olyat, ami igazán tetszene, úgyhogy szerintem idén is lemaradok róla. 🙁

Ti mit vettetek mostanában? Szerepel valami extra a kívánságlistátokon? Voltatok megnézni a Massimo Duttit?

IMG_4453_2.jpgIMG_4506_2.jpgIMG_4491_2.jpgIMG_4476_2.jpgIMG_4488_2.jpgIMG_4481_2.jpgIMG_4460_2.jpgIMG_4454_2.jpgIMG_4452_2.jpgIMG_4462_2.jpg

PROMOD KABÁT
ZARA RUHA
ZARA TÁSKA
ALDO CSIZMA

Follow:
Share:
 • Mimozagirl

  Télikabátot vettem, mert az előzőt már 5 télen át nyúztam és kezdett látszani rajta. Bogaras vagyok télikabát ügyben, legyen meleg, de ne nézzek ki benne úgy, mint egy eszkimó, legyen csinos, de ne legyen szövet. Ja és ne legyen fekete! A Promodban volt olyan, ami minden kívánságnak megfelelt 🙂 Nekem már kevés lett volna egy ilyen kis kabát, de megértem, hogy nehéz eltenni, nagyon csinos!

 • adryenka

  A csizmádat rettenetesen irigylem, pont ilyet keresek. Kár, hogy nálunk nincs ALDO, pedig úgy szeretem…

 • barbara bodnár

  Én is ugyan így vagyok vele, hogy igyekszem kihasználni az utolsó olyan napokat, amikor elég egy vékonyabb kabát, bár borzasztó fázós vagyok, és mostanság elég sokat kell A és B pontok között rohangálnom, szóval én ennek a tetejére szoktam húzni a szőrmellényemet, nagyon szomorú leszek, ha beköszönt az igazi hideg, és el kell tennem a bőrkabátot.
  A szett nagyon csinos, a csizma a kiemelt kedvenc!

 • eszter

  Nagyon tetszik a ruha, bár én biztos fáztam volna! A Zarában néztem télikabátokat, de az áruk…Így még tovább vadászok.( Remélem Dávid is jól van…)

 • Maggie

  A Zarás kabátok szerintem ráadásul nagyon vékonyak, és egyáltalán nem olyan jó minőségűek, mint amilyen magas az áruk:(

  Dávid jól van, még sose láttam ennyire kisimultnak szerintem! Jót tesz neki a szabi az biztos. 🙂

 • Maggie

  ÓÓ nekem is kell egy szőrme mellééény:(

 • Maggie

  díjaznám, ha végre nálunk is nyitnának egy boltot!:)

 • Maggie

  A télikabát szerintem is nehéz ügy, de jó, hogy találtál akkor! Milyen színű lett végül?:)

 • Tímea Hangai

  Szia Maggie! Nagyon tetszik ez az összeállítás is, mindig olyan ügyesen össze tudod válogatni az egyes ruhadarabokat, hogy még a hétköznapi rohangálós outfit-ekben is van egy kis nőiesség és egy csipet rafinéria!
  Timi, Nagyváradról 🙂
  (U.I. Ez az első hozzászólásom, de már hónapok óta követem a blogodat, nagy kedvencem lett!)

 • Mimozagirl
 • hkorinna

  Nagyon csinos voltál, a barna ruhád nagyon tetszik! 🙂 Már írtam, hogy én is megvettem ezt a kabátot, itt az én outfit variációm vele, ha gondolod kukkants be: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/11/outfit-burgundi-es-szegecsek.html

 • anna

  Érdekes, nekem a szőrme az pont mínuszra való, fel nem venném ebben az időben.:)
  Tavaly én is lemaradtam róla, de idén beszerzek egy szép mellényt a leárazásokon.
  Viszont csodálom, hogy te nem fagytál meg, rajtam már télikabát van.:D

 • Maggie

  Én is tervezek a leárazásokon lecsapni egyre! 🙂
  Pénteken meglepően jó idő volt egyébként, a héten már sajnos nem lenne elég ez a kabát:(

 • Maggie

  Köszi szépen:)

 • Maggie

  Szia!
  Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!:) Remélem még sokáig találsz érdekes dolgokat az oldalon!

 • sophie

  A hajszálnyival jobb minőséghez lenne egy kis kiegészítésem! A ruhákban gyakorlatilag nem található műszál, a kevert szál pedig vagy selymet, kasmírt… jelent a Massimo Duttinál (: A táskák és cipők pedig valódi bőrből készülnek nem csak kívül, hanem belül is. Persze magasabb az ár is, de akadnak olyan termékek is, amiket abszolút Zara áron mérnek.:)

 • Maggie

  Na hát, ez nagyon jó hír, köszi:)
  Nekem nagyon szimpatikus volt eddig is a márka, de az első próba vásárlás után merek csak nyilatkozni érdemben:)