NOTD – Fred Said Red

catrice_fred said red (3).JPG

Legutóbb ezzel a narancsos pirossal lakkoztam ki a körmeimet. Ez egy régebbi lakk, de nem tudom már, hogy limitált volt-e vagy állandó. 🙁 Nagyon szeretem egyébként a piros lakkokat, mindenféle árnyalatban halmozom őket, szerintem legalább annyira kell mindenkinek, mint a vörös rúzs. Ez a szokásosnál kicsit érdekesebb szín, nem tűzpiros, hanem van benne egy picike narancs, amitől sokkal vibrálóbb a végeredmény.

A fedése isteni, gyakorlatilag egy réteggel el lehet érni a tökéletes fedést, és nekem tetszik az új Catrice ecset is, könnyen és gyorsan fel tudom vinni a körmeimre a színt. Az egyetlen kifogásolnivaló dolog ebben a lakkban, hogy baromi hamar elkezdett nekem lepattogni..a képet csak másnap délután volt időm elkészíteni, addigra már látszik, hogy néhol oldalt lepattogott egy picike részen, plusz a körömvégek roham sebességgel kezdtek el megkopni, és kibújt a körmöm fehér része. Annak ellenére kezdett hamar kopni, hogy használtam a szokásos fedő és alaplakkot. 🙁

A színe miatt egész sokat használnám, de ami azt illeti nincs időm naponta körmöt lakkozni, így megmarad az extra alkalmakra!

Nektek megvan ez a lakk? Mi a véleményetek a Catrice lakkokról?:)

 

Follow:
Oszd meg: