NOTD – Fred Said Red

catrice_fred said red (3).JPG

Legutóbb ezzel a narancsos pirossal lakkoztam ki a körmeimet. Ez egy régebbi lakk, de nem tudom már, hogy limitált volt-e vagy állandó. 🙁 Nagyon szeretem egyébként a piros lakkokat, mindenféle árnyalatban halmozom őket, szerintem legalább annyira kell mindenkinek, mint a vörös rúzs. Ez a szokásosnál kicsit érdekesebb szín, nem tűzpiros, hanem van benne egy picike narancs, amitől sokkal vibrálóbb a végeredmény.

A fedése isteni, gyakorlatilag egy réteggel el lehet érni a tökéletes fedést, és nekem tetszik az új Catrice ecset is, könnyen és gyorsan fel tudom vinni a körmeimre a színt. Az egyetlen kifogásolnivaló dolog ebben a lakkban, hogy baromi hamar elkezdett nekem lepattogni..a képet csak másnap délután volt időm elkészíteni, addigra már látszik, hogy néhol oldalt lepattogott egy picike részen, plusz a körömvégek roham sebességgel kezdtek el megkopni, és kibújt a körmöm fehér része. Annak ellenére kezdett hamar kopni, hogy használtam a szokásos fedő és alaplakkot. 🙁

A színe miatt egész sokat használnám, de ami azt illeti nincs időm naponta körmöt lakkozni, így megmarad az extra alkalmakra!

Nektek megvan ez a lakk? Mi a véleményetek a Catrice lakkokról?:)

 

Follow:
Share:
 • Mimozagirl

  Nekem csak kettő van, mindkettő a régi ecsettel, ami szerintem borzalmas volt, így nem is használtam őket sokat. A piros és bordó lakkok mostanában nekem is nagy kedvencek, legutóbb a H&M-ből vettem egy hármas csomagot, meglepően jól szuperált a piros lakk belőle (a többit – bézs és pink – még nem próbáltam).

 • Maggie

  Nekem régi ecsetesből 4 van azt hiszem és kettőt imádok, kettőt utálok belőle..ebből mit lehet leszűrni?:D
  Viszont a H&M lakkokról tök sok jót hallottam már, de még eddig sosem vettem rá magam, hogy jobban megnézzem őket, de lehet érdemes lenne:)

 • Betti

  Nem tudom miért, de nálam az összes lakk lepattog másnapra :S Pedig használok Essence-t meg Maybelline-t is…

 • Mau

  Még lehet kapni, nagyon szemeztem vele ma 🙂

 • Dávid Betti

  Nekem egy korallos (Meet me at coral island) Catrice lakkom van, de amennyire tetszik a színe, annyira utálom is. Egyszerűen 1000 rétegben is olyan csíkosan fed, hogy borzasztó. Ez volt az első és azóta az utolsó Catrice lakkom, pedig szép színek vannak.

 • Mau

  Épp az előbb lakkoztam vele, nekem a kedvencem 🙂 Sose csíkozott, tartós is szerintem.
  Egy hasonló szín, árban is kb. ugyanannyi a Rimmel “Coralicious” árnyalat. Szuper lakk, egy rétegben is szép, az ecsetet is imádom.