Napi Smink – I Like To Mauve It

fotd_20121008 (73).JPG

Ma reggel két dolgokban voltam biztos, egyrészt, hogy kipróbálom a szombaton kapott új Max Factor alapozót, másrészt pedig, hogy egy Catrice mono-t fogok tutira használni. A sminket most fotóztam, ahogy hazaértem,  reggel fél 7 óta van fent, nem nyúltam hozzá azóta, se púder, se semmi. Az alapozó eddig meglepően jól bírta, de még messze menő következtetéseket azért nem vonok le, mindenesetre fingers crossed!

A szemhéjpúder az ‘I like to mauve it’ nevet viseli, lilás-szürkés-barnás fényes szín, ami kicsit szebb a csomagolásban, mint a szemre felvitelnél. Most direkt nem használtam semmilyen színes alapot hozzá, hogy kijöjjön a valódi színe, viszont már most tudom, hogy a szintén Catrice krémes szemhéjfestékek közül a ‘Mauvie star’ árnyalat tökéletes lesz alá, hátha picit így intezívebb lesz. Szóval első felütöggetésre nem győzött meg, aztán másodikra sem, végül pedig a Naked palettából választottam hozzá a Hustle-t árnyékolni, és így már sokkal jobb volt, kicsit előcsalogatta a lilát belőle. 

Tényleg egy nagyon érdekes szín ez egyébként, itt fogom most is és forgatom, miközben írok, és nem tudom miért, de teljesen olyan érzésem van, mikor ránézek mintha krémes szemhéjfesték lenne. Ki fogom próbálni többféle kombinációban, hogy különböző színek mellett melyik árnyalata fog inkább dominálni.

A Catrice szemhéjpúdereivel annyi bajom szokott lenni, hogy porolnak nagyon, ezzel sincs másképp, ahogy beleér az ecset már megy is mindenfelé. Legyetek okosabbak, mint én és alapozzatok a szemfestés után, ha Catrice-t használtok!:)

fotd_20121008 (75).JPGfotd_20121008 (56).JPGfotd_20121008 (76).JPGfotd_20121008 (61).JPGfotd_20121008 (80).JPG

Nektek hogy váltak be a Catrice szemfestékek egyébként? Én most már nyugodtan nevezhetem magam azt hiszem gyűjtőnek..:)

Follow:
Share: