Napi Smink – Alverde tus

FOTD_20120928 (29).JPG

 A mai reggel kalandosan indult, később keltem, mint kellett volna, plusz egész hétvégére még össze kellett pakolnom a cuccom, kapkodtam rendesen na. 😀 Ilyenkor természetesen a sminkelésből csípem le a legtöbb időt, innen tudok csak, mert egyébként elég egyszerű a reggeli rutinom, nőkhöz képest szerintem meglepően gyorsan készülök el. A kapkodásban kezem közé akadt egy Alverde limitált szemhéjtus, amit egyébként nagyon szerettem, csak ügyesen elkavartam. Lényeg a lényeg, hogy újra eljött az ideje, és egy egyszerű smink keretein belül be is vetettem ezt a grafit szürke szépséget. 🙂 A semmi kis sminket azonnal összekapta, jobban tetszik, mintha szemceruzával húztam volna ki a szemem, sokkal rendezettebb lett az összkép, pedig két apró vonalról van szó.

Az arcomon BB krém van (Missha Signature 21) és a Melba pirosító. A  szemhéjamra bőrszínű szemhéjpúder került, megigazítottam a szemöldököm, spiráloztam bőven.  A számra pedig az előző napi sminknél említett kedvenc Revlon szájfény. (http://www.beautyjunkie.hu/tag/revlon)

Suli és munka között készültek a képek, úgyhogy a nap felén már túl van a smink, huh! 😀

Itt találtok ugyanezzel a tussal másik két sminket is: http://www.beautyjunkie.hu/category/alverde

FOTD_20120928 (28).JPGFOTD_20120928 (1).JPGFOTD_20120928 (3).JPGFOTD_20120928 (16).JPGFOTD_20120928 (26).JPG

Follow:
Share:
  • Nikie

    Nagyon csini kis smink 🙂 Milyen szempillaspirált használtál? Melyik a kedvenced?

  • Maggie

    Most épp a L’oreal MegaVolume Collagen 24H-t használok, és általában a L’oreal szempillaspiráljai közül szeretek válogatni, azok eddig még mindig nagyon bejöttek!:)

  • GOODIES – Smink kedvencek | BEAUTY JUNKIE

    […] a Tony Moly barna zselés tusa, a másik pedig egy ősrégi Alverde darab, grafit szürke színben (smink). mindkettőt nagyon szeretem, könnyű őket használni, pillanatok alatt megvagyok a vonallal, […]