OUTFIT – Gives You Hell

IMG_2937_2.jpg

 Tegnap is bolond egy időjárás volt, ilyenkor olyan furcsa látni, hogy van aki már pufi kabátban és csizmában nyomja, van aki pedig még szandál-miniszoknyában. Gondolom senki sem tudja reggel, hogy milyen idő lesz délután/este, de akkor is érdekes látni, ki hogyan éli meg a 20 fokot. 😀 Nekem tegnap tipikus reggel 8-tól este 8-ig napom volt, ilyenkor mindig nehéz megmaradni egy olyan “beöltözöttségi szinténél”, hogy reggel se fagyjak meg, de napközben se melegedjen rám minden. Szerintem pont ez a legtökéletesebb időjárás a bőrnadrágokhoz! Annyira örülök, hogy tavaly télen sikerült ezt a darabot beszereznem a Promodban, most nagyon jó szolgálatot tesz! Már láthattatok ezzel a fekete darabbal bejegyzést, akkor szalagavatón viseltem picit elegánsabban (http://www.beautyjunkie.hu/2012/01/szalagavato-outfit.html), most viszont egy lazább, nappali verzióban láthatjátok. szerintem mindkét esetben megállja a helyét, tényleg egy univerzális darab. 🙂 Végül is a réteges öltözködés mellett döntöttem, a táskámban lapult egy kardigán vész esetére, de egész nap elő sem került végül, teljesen jól elvoltam így szerencsére. 🙂

A sminkről még annyit, hogy Lady Gaga ment közben a háttérben és olyan vastag, hangsúlyos vonal került a szememre, hogy magam is meglepődtem mikor a végén tükörbe néztem. 😀 Mindenesetre én imádtam, fel is tettem hozzá a kedvenc narancs rúzsomat, ha már lúd, legyen kövér alapon:)

Ti hogyan öltöztök, ha ilyen bolond az időjárás?:)

FOTO: Molnár-Zöldhegyi Dávid

IMG_2941_2.jpgIMG_2939_2.jpgIMG_2971.JPGIMG_2975_2.jpgIMG_2928_2.jpgIMG_2973_2.jpgIMG_2977_2.jpgIMG_2978_2.jpgIMG_2945_2.jpgIMG_2984_2.jpgDáviddal közös kép:)

Promod bőr nadrág/ leather pants
H&M felső/ top
Romwe mellény/ vest
Zara táska/ bag
Primark balerina/ flats
Romwe fülbevalóearrings
MAC – Fashion Nomad / lipstick

Follow:
Oszd meg: