Táskák rendezése

taskatarolas (5).JPG

Az utóbbi időben kis problémám adódott a táskák rendezésével, ugyanis a szobámat teljes egészében ellepte a sok sulis cucc. Jegyzetek, mappák, hatalmas rajzok blabla..és jó bevallom a táskám sem egy van. Eddig az egyik polcos szekrényemen tároltam őket, egy sorban elfértek tulajdonképpen, de most már arra a helyre is szükségem volt a papucsos iratrendezők miatt, ezért más megoldás után kellett néznem. Az első utam az Ikeába vezetett, ahol meg is találtam a nekem való dolgokat!

Nagyon szeretem egyébként az Ikeát, sok jó ötletet adnak szerintem azoknak is, akiket egyébként a funkcionalitáson kívül nem érdekelnek a bútorok satöbbi. Én nem a mostani szobám berendezéséhez választottam már ezt a kis polcos szekrényt, mert picit előregondolkodtam. Ez főleg a színe miatt érdekes, nekem most nyír bútoraim vannak, ez pedig fekete/barna. Egyébként nem is olyan vészes most, mint számítottam rá, nem rossz a kontraszt.:)
Sokféleképpen lehet ezt a szekrényt kialakítani, én minden nélkül csak simán a fal mellé állítottam most, nincs hátulja sem, így térelválasztónak is jó lehet később, ha úgy használnám. Tetszik, hogy jól sorolható, szóval tudok hozzá venni még, ha szükség  lenne rá. Nekem most ez méretre bőőven elég. Annyival egészítettem még ki a rendszert, hogy egy szobainason tartom a shoppereket, mert azokat mostanában gyakran hordom suliba, és így nem is deformálódnak.

taskatarolas (2).JPG

Amit még egyébként ajánlok tárolásra, azok a Skubb dobozok, ezekbe lehet mindenfélét pakolni, most én az egyikbe pakoltam a kedvenc sálaimat, és a szekrény tetejére tettem, így több kedvem van reggelente válogatni, és nem csak mindig ugyanazt hordom. 🙂

taskatarolas (3).JPGtaskatarolas (8).JPG

Korábban tartottam ágyneműtartóban, dobozokban és egyéb helyeken a táskákat, de eddig ez a legjobb, mert viszonylag szem előtt vannak, így több kedvem van reggel válogatni, illetve a táskáknak is jobbat tesz ez a fajta tárolás.

Ti hogyan rendszereztek?:)

Follow:
Oszd meg: