Napi smink – Bronz és nude

IMGP2002_2.jpg

Úgy döntöttem megmutatom külön, hogy mit használtam a szombat esti sminkemhez. Viszonylag ritkán látni a blogon parti sminket, ennek az az egyszerű oka van, hogy nem nagyon járok bulizni, itthon pedig nincs  időm/alkalmam arra, hogy csakúgy sminkelgessek. 🙁 Viszont, ha már így adódott, akkor szerettem volna nektek megmutatni mindenképpen!

Mostanában, ha sminkelésre kerül a sor, akkor bevált dolgokat használok inkább. Ezekkel ugyanis sosem lőhetek mellé, biztosan tudom, hogy nem fog cserben hagyni a szemhéjpúder egy hosszabb napon sem, és pontosan úgy fog kinézni a tükörképem, ahogyan reggel nézett ki. A kísérletezés már nem az én asztalom valahogy, valószínűleg azért, mert már megtaláltam azokat a dolgokat, amiket szeretek és azt a stílust is, amit én magamon jónak látok. Ennek köszönhetően szombaton, amikor a sminkelés fázisa elérkezett, nem is volt kérdés, hogy egy bronzos sminket fogok készíteni, méghozzá a Naked paletta színeivel.

Alapnak a Maybelline Color Tatoo bronzos verzióját használtam. Iszonyatosan megszerettem, szuper tartós és baromi jó kis szín! Erre építgettem rá 6 színből azt, amit a képen láthattok. Ősszel egyébként is nagyon szeretem az ilyen sötétebb szemfestést, de a buli ténye is megkívánta, hogy egy kis feketét is használjak majd, úgyhogy a bronz és arany színek mellett az is került bele. Amikor már elégedett voltam a színekkel, átmenetekkel, akkor befejezettnek nyilvánítottam az egészet, picit még egyszer finomítottam a széleken, kihúztam a szemem fekete tussal, és spiráloztam. El is érkeztünk a kedvenc pontomhoz, ugyanis most a kedvenc spirálom a L’oreal MegaVolume Collagene 24H lett. Amikor még teljesen friss volt, akkor nem tetszett annyira a hatása, de most teljesen odáig vagyok érte! Olyan sűrűnek és hosszúnak látom vele a pilláimat, mint eddig talán soha!

A számat már nem akartam túlzásba vinni, úgyhogy a Catricetől a  The Nude The Better árnyalatú rúzs került fel és a Revlon Pink Crystals szájfény, ez most a kedvenc nude száj kombóm. 🙂
IMGP2084_k.jpgAz arcomra semmi különösebb extra nem került, annyi, hogy most kivételesen alapozót használtam, erről még szeretnék majd később írni, mert ez is egy új egymásra találás volt! 😀 Bronzosítóval picit kontúroztam és egy kis pirosítót is tettem fel, de nem volt túl hangsúlyos. A szemöldökömet is megigazítottam, ami a képeken kevésbé tűnik úgy, de csak a fények miatt.

Hogy tetszik?:)

Már kérdeztem Facebookon is ezzel kapcsolatban, de felteszem itt is a kérdést. A Naked palettám miatti rajongásom miatt elgondolkodtam a Naked2 beszerzésén is. Van köztetek olyan, akinek esetleg megvan, ne adj isten mindkettő megvan és hogy vált be? 🙂 Szerintetek érdemes két ilyen jolly joker natúr palettát is beszerezni?

Follow:
Oszd meg: