Utazós neszeszer

Úgy alakult, hogy a szüleimmel holnap elutazunk, és most az autós verzió mellett döntöttünk. Ennek én azért örülök nagyon, mert viszonylag limit nélkül lehet pakolni, és ez persze hátrány is. 🙂 Most, hogy befotóztam a sminkes neszeszeremet döbbentem rá, hogy mennyivel okosabban pakolok, ha egy bőröndbe kell beleférni például. Kicsit vissza is pakoltam (és a végeredményt mutatom csak meg), mert azért mégis meleg helyre megyünk, sminkelni napközben úgysem nagyon fogok max esténként, de ennyit már minden további nélkül szívesen elviszek. 🙂

A rózsaszín neszeszer Ikeás, szeretem, mert jó sok minden belefér, ebbe szoktam pakolni mindent, ami a fürdőszobába való. Pont tegnap írtam az arcápoló rutinomról, ezeket dobálom be, persze ami nem kell mindennap, abból csak pici tégelyt viszek:
Hiába adnak a szállodában mindent, én szeretem a saját samponomat-tusfürdőmet vinni, úgyhogy minden ilyesmi ebbe kerül. Plusz a Naked paletta, mert az túl széles.
A másikba kerülnek a sminkek:
 Az arcomra viszek BB krémet és folyékony korrektort a szemem alá.

 Az barackos púderen kívül pedig két dolgot viszek még az arcomra, a kedvenc bronzosítómat és a Catrice pirosító-highlighter féle cuccát. Ez nem túl erős, de szépen fog mutatni a napfényben. 🙂

 Alapnak a Primer Potion-t viszem, spirálnak pedig most egy L’orealt választottam.

 A Naked paletta már szinte bérelt helyen utazik velem mindenhová, ezen kívül pedig 3 mono-t dobtam be, egy teljesen matt bőrszínt (nyx), egy csillámos pezsgőszínt (kiko) és az egyik kedvenc sötét szemhéjpúderem (catrice). A 24/7 barna és fekete kétvégű szemceruza is jön, ez a palettában van.

Ami azt illeti a rúzsokkal kicsit talán elszálltam, de napközben ezeket fogom inkább használni. Ajakápolónak a macaront viszem, szájfények közül a két Revlont.
Ami a rúzsokat illeti nehéz volt válogatni, de tulajdonképpen a kedvenceimet viszem, van közöttük szájszín is és igazi élénk is, szerintem így teljes az utazó készletem. 🙂Follow:
Share: