Macaron Lip Balm

Nem hittem volna, hogy ezek a koraiak még képesek meglepni annyi sok cukiság után, amit már összeszedtem tőlük..de lehet! Ez a kis macaron formájú ajakbalzsam most a legújabb kedvencem! 😀 Tök indokolatlan, de mennyire édes már??
Az epres és az almás között vaciláltam, de miután mindegyiket megszaglásztam, végül a zöldalmásat választottam. Nem is bántam meg, azóta éjjel nappal kenegetem annyira finom illata van!
Természetesen az illata miatt még nem feltétlenül éri meg az árát, de nekem teljesen jól rendben tartja a ajkaim. Most jöttem haza a szeles, esős Londonból, ahol aztán garantált a szárazság, nekem az ilyen időben mindig cserepesre fújja a szél az ajkaimat. Viszont most semmi ilyesmi nem történt. 
Egészen sokáig fent is marad egyébként, de ettől hála az égnek nem lesz ragadós. Színe önmagában feltéve nincs semmi, és csillámok sincsenek. Én szeretek rúzsozni is rá, kicsit fényesebb a végeredmény, de nem csúszkál rajta a szín. 

Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni ellene, hogy ugye bele kell nyúlni ujjal vagy ecsettel. Ecsettel ajakápolót felvinni szerintem nevetséges, ujjal viszont csak akkor nyúljunk bele, ha tiszta a kezünk, hogy minél tovább használhassuk!

Itt találjátok a többi változatot:

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék! 

Hogy tetszik nektek?:)

Follow:
Share:
 • wishes

  Nagyon édes :):)

 • Monika

  Nagyon cuki 🙂
   

 • anna

  Jaj ez már megint csak arra van, hogy lehúzzák a lányokat. Ez a macaron forma meg pláne, ha nem lenne a szélén az a kis minta(?), semmi nem különböztetné meg egy sima tégelytől. Az ujjal belenyúlkálós ajakápolók különben sem praktikusak egyáltalán. Ha már valami ilyen, akkor inkább vennék a springfieldből a kis muffin tégelyű ajakápolókból.
  Bár én már paprika meg paradicsom formájú krémeket sem értettem…

  anna

 • Nikolett Fésüs

  Nagyon cuki, és imádom a macaront mindenféle ízben, színben, de nem szeretem ha bele kell nyúlkálni egy szájápolóba, szóval ez Nálam kimarad :((

 • Maggie

  Szerintem ez egyén függő, akinek tetszik megveszi, akinek nem, nem:) Nekem ebben pont az tetszik, hogy nem hivalkodó giccsparádé, de mégis tök aranyos, szívesen veszem elő.
  Fogyasztói társadalomban élünk, minden azért készül, hogy valaki megvegye, ezen nem érdemes bosszankodni! 🙂

 • Sophie

  Csak ábrándozok, milyen jó lehet társaságban elővenni! 🙂 Egyébként mekkora a mérete egy macaronhoz képest?

 • cs.ery

  Dejóóó! Már egy ideje tervezem, hogy sütök Macaront 🙂 Találtam jó kis recepteket..
  Ajakápolókat is szeretem nagyon, ez pedig nagyon cuki! 🙂

 • Klaudia Orbán

  Ennyiért nem venném meg (most legalábbis nem lenne rá keret), de iszonyatosan cuki :]
  Persze abban sem kételkedem, mennyire jó illata lehet, szinte érzem a képre nézve:D

 • vikkktoria

  ú,hát nagy lenne a kísértés,hogy ne egyem meg:DD főleg,ha az illata is jó:)

  xx
  vikkkktoria

  http://championcosmic.blogspot.hu/ 

 • Nati

  Nagyon szuper! Nem tudod, lehet kapni ezeket vhol webshop-on kívül is? Te hol tudtad megszaglászni őket? Köszi 🙂

 • Maggie

  Szerintem a Móricz és Kosztolányi közötti bioboltban is lehet kapni ezeket! Ott talán meg tudod szagolni is őket:)