Macaron Lip Balm

Nem hittem volna, hogy ezek a koraiak még képesek meglepni annyi sok cukiság után, amit már összeszedtem tőlük..de lehet! Ez a kis macaron formájú ajakbalzsam most a legújabb kedvencem! 😀 Tök indokolatlan, de mennyire édes már??
Az epres és az almás között vaciláltam, de miután mindegyiket megszaglásztam, végül a zöldalmásat választottam. Nem is bántam meg, azóta éjjel nappal kenegetem annyira finom illata van!
Természetesen az illata miatt még nem feltétlenül éri meg az árát, de nekem teljesen jól rendben tartja a ajkaim. Most jöttem haza a szeles, esős Londonból, ahol aztán garantált a szárazság, nekem az ilyen időben mindig cserepesre fújja a szél az ajkaimat. Viszont most semmi ilyesmi nem történt. 
Egészen sokáig fent is marad egyébként, de ettől hála az égnek nem lesz ragadós. Színe önmagában feltéve nincs semmi, és csillámok sincsenek. Én szeretek rúzsozni is rá, kicsit fényesebb a végeredmény, de nem csúszkál rajta a szín. 

Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni ellene, hogy ugye bele kell nyúlni ujjal vagy ecsettel. Ecsettel ajakápolót felvinni szerintem nevetséges, ujjal viszont csak akkor nyúljunk bele, ha tiszta a kezünk, hogy minél tovább használhassuk!

Itt találjátok a többi változatot:

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék! 

Hogy tetszik nektek?:)

Follow:
Oszd meg: