OUTFIT – Dog Days Are Over

Az utóbbi napokban picit lehűlt az idő, nekem pedig tegnap korán kellett elindulni otthonról. Ezt azért utálom, mert lehet, hogy délután már jó meleg van, de reggel, ha ahhoz öltözve indulnék el tuti megfagynék. Alapvetően fázósabb típus vagyok, engem nem bánt a 40 fok sem különösebben. Természetesen szinte már tárgytalan is, mert újra 30 fok fölött van..hihetetlen, hogy 1-2 nap alatt mekkorát tud változni az időjárás!
Lényeg a lényeg, hogy végül egy elég basic összeállítást választottam a napi rohangálós ügyintézéshez. Farmert és egy ejtett nyakú/vállú felsőt, amit arany kiegészítőkkel és az egyik új sarummal párosítottam, plusz a táskával, amit sokszor láthattatok már. Még sokszor is fogjátok, mert egyrészt imádom, másrészt nagyon szép emlék fűz hozzá, harmadrészt pedig annyi cuccot cipelek magammal nap, mint nap, hogy pont ideális a mérete is. Hiába is szeretném felvonultatni nektek a clutch kollekcióm, ha egyszer nem férek el benne egy átlag napon, de remélem nem bánjátok. 🙂
A sminkem is kb. nulla, nagyon ellustultam ilyen tekintetben. A napszemüveg úgyis a legtöbb dolgot takarja, a Cyndi szájfény az egyetlen említésre méltó, ami látszik is.off:
Tegnap este a barátommal moziban voltunk egyébként, és még jó, hogy így fel voltam öltözve, mert konkrétan olyan hideget csináltak a teremben, hogy így is megfagytam..mi lett volna, ha valami kis ruhában vagyok?? Ti szoktatok a moziban fázni vagy ez is csak az én “hidegvérűségemnek “köszönhető?:D

Orsay farmer/ jeans
Orsay felső/ top
H&M nyaklánc, karkötő/ necklace, bracelet
Primark sandals
Zara bag

Follow:
Share:
 • stilusnaplo

  Az összes eddigi outfit-ed közül szerintem ez a legjobb. Minden a helyén van. 🙂

 • Maggie

  Nahát ez nagyon meglep, eredetileg ki sem akartam rakni:) De örülök, hogy tetszik:))

 • Fanni Farkas

  Ismerős a helyzet, legutóbb a Prometheust néztük meg és majd megfagytam közben 🙂 De hozzá kell tenni, hogy én is a fázósabb fajtából vagyok, a légkondival meg ki tudnak kergetni a világból…:D

 • Shelbe

  Szerintem egyáltalán nem unalmas, hanem nagyon szép a táska 🙂 Velem is előfordult már, hogy fáztam a moziban, pedig én nem vagyok az a fázós típus.

 • László Viki

  Imádom ezeket a divatos sorozatokat.:))) Nekem is nagyon bejött ez (is). A táska állat. És szoktam fázni a moziban.

 • Eszter Domján

  Odavagyok az ilyen felsőkért. A táska meg szerintem abszolút joker darab! (Moziban én is majd’ megfagyok (hiperfázós…), de a párom (aki novemberben is póló-rövidnadrág kombóval nyomul) is panaszkodott már, hogy hideg van a moziban. Talán az lehet a nyitja, hogy másfél-két órát ücsörgünk egy helyben..?)

 • Sargabogre

  Jajj, országomat ezért a saruért! Nagyon szép!

 • Bog-Bog

  Imádom az összes kiegészítőt, de a táska a kedvencem 🙂

 • Mau

  Én is így nyomulok már hétfő óta – bár a lehűlés mellett főként a praktikum miatt, ugyanis késő éjszakáig bent vagyok most a munkahelyemen, és akkorra már hideg is van, sötét is van, senkisenemsincsmárbent… De most komolyan, lehet, én vagyok UFÓ, vagy tökkelütött, de ha konkrétan csak a takarítókkal futok össze, meg egy-két kollégával, akkor sokkal lazábban, sportosabban öltözködöm. Normál beosztásban pedig 90%-ban nőciskedek. (Nna, még hogy a nők nem egymásnak öltöznek ki, hehe.)
  Jah, és a “The dog days…” c. szám személyes kedvenc, evör, mert az esküvőnk jut róla az eszembe! 🙂