Photo Diary – London 2012

 Szerettétek eddig is a képes beszámolókat, gondoltam most is hozok egy kis összefoglalót Londonról. Próbáltam nagyon szűkíteni a képek számát, de még így is rengeteg lett, több, mint 1000 képet csináltunk. 🙂 Az időjárással is mázlink volt, ha nagyon esett pont bent voltunk valahol, úgyhogy már csak a tócsákat kellett kerülgetni, a kis szitáló eső pedig még jól is esett néha.
Megnéztünk jó pár dolgot újra, de jutott idő most egy kis lazításra is. Egyszerűen szuper volt minden.. imádom!

A Hampton Court Palace eddig kimaradt, pedig imádom a történelmét és magát az épületet és a kertjét is. Végre bepótoltuk, és kivonatoztunk ide is. 🙂 A Waterloo-ról indul közvetlenül ide vonat, úgyhogy aki teheti nézzen el ide mindenképp, ha Londonban jár!
Van egy kis labirintus is, 
Annyira aranyosak ezek a fák! 😀 Hatalmasak, de nekem mégis a hupikék törpikék gombaházai jutottak eszembe róluk. 🙂

 Egy csodás pillanat:D

 Mert egy 120. telefonfülkés kép kötelező!:D

Elnéztünk a közlekedési múzeumba is, ha van időtök érdemes benézni! Alapból zseniális náluk a tömegközlekedés, és nagyon jópofán van megcsinálva az egész, érdemes szánni rá pár órát.

 Most adták át, ő Európa legmagasabb épülete:

Hogy mégis mi szükség volt rá, azt nem tudom, mint ahogyan azt sem, hogy egy ilyen város képben hogyan gondolták ezt mégis, de kész!:D
 Újra elmentünk a Towerbe is, itt érdemes megvárni a vezetett túrákat, vicces fickó történeteket mesél és picit átadja a hangulatot. Imádom a Towert, ki ne hagyjátok!

 Állítólag itt lehet kapni az egyik legjobb fish&chips-et, kipróbáltuk, fincsi volt. 🙂

 A Regent’s Parkban sétáltunk egy nagyot, aztán benéztünk az állatkertbe is. Imádom az állatkerteket, ez is csodás volt, plusz láttunk egy csomó olyan állatot, amit eddig még nem. Nem utolsó sorban kb 100 pingvinjük van, mi pont lemaradtunk a showról, de így is nagyon jópofák voltak. 🙂
 A Westminster Abbey is tipikus londoni látnivaló, mi is újra bementünk végigjárni picit, annyira gyönyörű!

 Lehajóztunk Greenwich-be, ahol semmit sem láttunk szinte, mert teljes olimpia láz van, úgyhogy max az épülő lelátókhoz volt szerencsénk. Kár, de a hajóút jó volt:)

 Hatalmasakat sétáltunk a parkokban és rengeteg mókushoz volt szerencsénk. 🙂
Micsoda városkép..ha nem én fotóztam volna azt hinném valami kollázs…:(
 A Globe-ba is sikerült bejutnunk, ráadásul kosztümös próbája volt a hamarosan műsorra kerülő III. Richárdnak, úgyhogy még élesben is láttuk működni a színházat!

Pitéztünk a Covent Gardennél, ez az egyik kedvenc helyem. 🙂

 Macaron..csak ennyit fűznék hozzá <3

 Ettünk beteges Ben&Jerry’s fagyit:

 Benéztünk a British Museumba is picit.

Ittunk milkshaket, szerencsére (sajnos?) jó közel volt a szállásunkhoz:)
Itt találtok róla infot: http://www.sblendedshakes.com/ 

 M&M’s world, kötelező “látványosság”, ha már Londonban van az ember. Isteni hangulata van, 4 szintes, tele soksok finomsággal és mindennel, amire rá lehet nyomtatni a logót vagy a mintát. 😀 Hoztunk is haza egy pár adagot. :))

Ennyi volt, remélem tetszettek a képek:)

Follow:
Share: