Essence acetonmentes körömlakk lemosó

Már írtam egyszer egy essence körömlakk lemosóról, és azt kifejezetten utálom azóta is: http://www.beautyjunkie.hu/2012/05/legutalatosabb-koromlakklemosom.html
Viszont úgy gondoltam, adok egy esélyt a másik verziónak is, ha már a csomagban lapult ez is. Próbáltam előítélet mentesen, objektíven hozzáállni, azt hiszem sikerült is. 🙂

A csomagolásban zavar, hogy nincs egy kis “csőre” vagy valamilyen adagoló feje, csak simán ki kell borítani a flakonból. Mondjuk ezt ki lehet bírni, de szerintem ezek az apró kényelmi dolgok fontosak.
Az illata szerintem ennek is szörnyű, bár egy fokkal jobb talán, mint a kókuszosé.

Viszont, amit ki kell emeljek, azaz, hogy remekül tisztít és ezért a többi hibáját végülis el tudom nézni. Maradéktalanul eltávolít minden lakkot, pedig aceton mentes. Nem is értem, hogy ez hogy működhet jobban, mint az acetonos, de talán inkább nem is akarom tudni. Kicsit kiöntöttem a vattakorongra, pár pillanatig hozzányomtam a körömhöz és minden gond nélkül levitte a csillámosabb lakkokat is.


Viszont annak ellenére, hogy jól tisztít nem fogom újravenni, ha elfogy, mert az illatát hosszútávon képtelen lennék elviselni azt hiszem.

Ti próbáltátok? Hogy vált be?
Follow:
Oszd meg: