ADEN szemceruza teszt

Ezt a tipusú szemceruzát is én választottam a tesztelni érkező csomagba, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy ennyi pénzért vajon mit tudnak. Amit kiemeltek ezzel kapcsolatban, hogy hipoallergén és vízálló. Mindkét tulajdonsága felkeltette az érdeklődésemet. 
Három színben kértem, egy igazi élénk királykéket (ocean), egy kicsit fényesebb türkizt (lagoon) és egy szimpla feketét (devil).

Amit elsőként kiemelnék, hogy részemről nem vízálló, ez tuti. Egy jó bőgés lehozta a nagyját, úgyhogy erről ennyit, nem ez a legbombabiztosabb ceruza az biztos. Viszont, egy teljesen átlagos napot azért rendben kibír. 
Azt, hogy mennyire hipoallergén, nem tudom igazából megmondani, nekem a szemem nem érzékeny túlzottan, ez a ceruza sem váltott ki semmilyen reakciót.
Sima hegyezős ceruza egyébként, a végén ugyanolyan színű, mint amilyen a ceruza maga Ez nekem jó is, mert egy pohárban vannak fejjel lefelé, szóval jól látom, hogy mit veszek elő éppen. 
Nem túl puha, úgyhogy hegyezni nem nehéz, viszont elsatírozni könnyű. Elég erőteljes színt kapunk egy húzásra is.
Alap nélkül , természetes fényben, egy húzással:
Itt láthattatok a királykékkel egy sminket már:
Egyébként én a kékeket általában az alsó szempilla tövébe szoktam tenni, mostanában a Lagoon-t főleg, nagyon szépen mutat!
És, ami a legjobb része a ceruzának, azaz ára, ugyanis most 315 Ft-ért lehet a shopline-on kapni..ennyi pénzért ilyen ceruzát én még nem nagyon láttam sehol!
DEVIL: 
LAGOON:
OCEAN:

Még rengeteg szín van egyébként, érdemes böngészni szerintem. Ha nem szeretnétek sokat áldozni a szemceruzára, akkor ez egy nagyon jó választás lehet!
Próbálta már valaki ezt a ceruzát közületek? Hogy vált be?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .