Baviphat Purity Girl pirosító teszt

Ezeket a pirosítókat tesztelgetem egy ideje, és nem tudom nem azzal kezdeni, hogy mennyire hihetetlenül aranyosak!! A csomagolás full műanyag, de a masszív fajtából. Átlátszik a teteje, amin keresztül látszik a legcukibb része az egésznek, a kis masni púder puffni. Ez egyébként teljesen használható is, napközbeni frissítéshez teljesen jól használható, szépen fel lehet vele tenni a színt!

Az összetevőket itt látjátok:

Két színben kapható egy elég világos és egy sötétebb rózsaszínben. A világosabb teljesen matt, a sötétebb ezüst csillámos, de ez feltéve nem igazán érvényesül (hál’istennek, mert a kompaktban elég nagy daraboknak tűnik). 4 grammos a kiszerelés.
Szépen pigmentált mindkettő, nem kell sokat felvenni az ecsettel, hogy normális színt kapjunk. Könnyedén eldolgozható. 
A világosabbat egyértelműen a világos bőrűeknek ajánlom, rajtuk fog igazán szépen mutatni Én is nagyon szeretem, mert annyira friss üde hatást kelt!
Az erősebbet gyakorlatilag bárki tudja használni, az ezüst csillámoktól tényleg nem kell megijedni, nem tudom hova tűnnek, de nem fognak látszani felvitel után!
Igazán szép szín mindkettő, én nagyon szeretem őket, mostanában ezeket használom reggelente. 🙂

Alap nélkül, csak simán a bőrömön, természetes fényben látható mindkét minta!

Az erősebb rózsaszínt élesben már láthattátok ennél a napi sminknél:
https://www.beautyjunkie.hu/2012/05/napi-smink-barna-pink.html

A webshopban itt találjátok:
http://bbkrem.hu/kozmetikum/smink/baviphat-purity-girls-s-blusher.html
Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .