Pénztárcabarát kedvencek – essence rúzs

 Úgy döntöttem megmutatom néhány olyan kedvencemet szépen sorban, amiknek méltatlanul kevés figyelmet szentelek a blogon és ráadásul igencsak pénztárcabarát kategóriába sorolhatók. Az első ilyen, amiről eszembe jutott ez a sorozat, az az essence All About Cupcake nevű rúzsa. Képzeljétek talán ez az első olyan rúzs, amit újravásároltam! Magam is meglepődtem, hogy milyen hamar elfogyott, amit még az első Primőr blogger találkozón kaptunk, és rá kellett jönnöm, hogy nagyon megszerettem és hiányzik.
Imádom a színét, mivel egy szép szolid rózsaszínről van szó, ami nekem tipikusan olyan „száj szín csak szebb” kategória, tehát a mindennapokban is remekül szolgál, de szépen kiegészíthet egy erős füstös szem sminket is. 
A formulájával is elégedett vagyok, kellően pigmentált, elég krémes, de mégsem az elmászós fajta. A szám kicsit sem szárítja, finom az illata/íze..és emellett rendkívül olcsó is!
Az egyetlen dolog, ami tényleg kis béna az a csomagolása, kicsit játékrúzs érzésem van tőle, de ez az olcsóság ára, és így nincs is bűntudatom, hogy ha bedobom csak úgy a táskámba, és ahhoz viszont elég masszív, hogy ne essen szét.
Több árnyalatot nem próbáltam azaz igazság, lehet ez az egy ilyen jól sikerült példány van ezek között a rúzsok között, de ezt bárkinek bátran ajánlom! Azoknak is, akik most barátkoznak a rúzsokkal. 🙂
Egyszer és többször áthúzva, természetes fénynél:
Láthattátok már napi sminkben is: 
Nektek meg van ez a rúzs? Szeretitek?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .