NOTD – Sea Breeze

 Az új Avon Nailver Pro+ lakkok közül az első, amit kipróbáltam a Sea Breeze volt. Először mikor kifestettem vele a körmöm nem akartam még róla írni, mert az új formula tartósságára voltam kíváncsi elsősorban, viszont most újra ezzel festettem ki a körmeimet, mert egyszerűen annyira megszerettem ezt a színt!

A tartósságával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nekem elég jól bevált, nem kopott csúnyán, inkább a szélekről pattogott le úgy a 3-4. nap környékén, viszont ezalatt az idő alatt nem használtam hozzá alap és fedőlakkot sem. Mindig használok egyébként, ezzel jóval tovább szép marad nekem, de most érdekelt mit tud tényleg. Azt gondolom, hogy ez elég szép teljesítmény, ahhoz képest főleg, hogy nekem volt már olyan lakk, ami másnap reggelre már pattogott le, pedig használtam hozzá alap és fedőlakkot is.. Én ennyi idő alatt bőven meg is szoktam unni egy színt (kivéve most) úgyhogy nekem pont ideális is. 🙂
Hoztam képeket egy réteg és két réteges fedéséről is, mert szerintem nem is rossz! Nem figyeltem túlságosan oda egy rétegnél sem, de egész szép felületet kaptam. Persze a szín mélysége a második réteggel került fel, de nekem tetszik egy kicsit áttetszőbben is.
Igazi szép menta szín, úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki ilyen árnyalatot keres! 

Hogy tetszik nektek?:)
Follow:
Oszd meg:

2 Comments

  1. Cecil
    július 18, 2012 / 13:12

    A fotó színe csal, a valóságban ez tényleg menta színű, nekem is van ilyen…

  2. Maggie
    július 18, 2012 / 13:22

    Csaló lakkok a menták, eddig még mindegyik kéknek mutatta inkább magát a képeken:(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .