Napi smink / teszt – Oh Juicy!

Catrice Ultimate Colour rúzs – 060 Oh Juicy!
Tegnap a blogger találkozóra felavattam az egyik új Catrice rúzsomat. A Cosnova jóvoltából sikerült most néhány igazi extra színnel felfrissítenem a rúzskészletemet. Egy élénk vad narancsra nagyon vágytam, ki is szemeltem néhányat, de sosem voltam elég bátor, hogy be is szerezzem. Tegnap viszont éreztem az erős magamban, úgy döntöttem, hogy a minimál outfitem feldobom valami igazán különlegessel, így esett a választásom erre a színre:)
A rúzsról is ejtek néhány szót, mert megérdemli. A formájával nem vagyok kibékülve, alig várom, hogy lekopjon ez a furcsa hegye, de egyébként csillagos ötösre vizsgázott! Délután fél3-kor kentem fel, a képek is ekkor készültek, ezután elmentem a programra, ott ettem-ittam rendesen, hazaértem fél9-re és még mindig ott volt a számon! Kicsit már enyhébb volt a szín, de gyönyörűen egyenletesen kopott, semmi rondaság, és még mindig narancssárgák voltak az ajkaim! Pedig egyszer sem igazítottam fél 3 óta!! Drogériás rúzstól én ilyet nem vártam volna, hogy őszinte legyek, de ez elég meggyőző!
Hogy tetszik nektek? 
Mik a tapasztalataitok a Catrice rúzsaival?:)

Follow:
Share:
 • Naughty_girl1

  Milyen szemhéjpúdert használtál?

 • Maggie

  de aranyos vagy, köszönöm szépen:)

 • Maggie

  Catrice My First Copperware Party, az egyik kedvencem!

 • Napi smink / teszt – Princess Peach | BEAUTY JUNKIE

  […] rúzs – 050 Princess Peach Tegnap egy újabb Catrice rúzst próbáltam ki, ami az előző vad narancsnak egy visszafogottabb barack verziója. Ideális lehet azoknak, akik még barátkoznak a rúzsokkal. […]